Na de kerstdagen feesten we natuurlijk door. Wij zijn al druk plannen aan het maken om het nieuwe jaar in te gaan. Eerst bakken we onze eigen appelbeignets en daarna is het kiezen tussen een spectaculaire vuurwerkshow, het vreugdevuur of toch dansend het nieuwe jaar in? Dit zijn de leukste feestjes in Den Haag:

Vreugdevuur
De jaarlijkse strijd tussen Scheveningen (het Noorderstrand) en Duindorp (het Zuiderstrand) komt er weer aan. Wie maakt het hoogste vuur? Van 27 t/m 31 december worden op het strand de pallets opgestapeld. De enorme torens worden op oudejaarsavond rond middernacht aangestoken. Dit gigantische vreugdevuur is vanaf de hele boulevard goed te zien. Vorig jaar pakte Duindorp de winst met hun palletstapel van 15 bij 15 meter. En werd het zelfs door het Guinness Book of Records als grootste vreugdevuur ter wereld uitgeroepen. Lukt het ze dit jaar weer meer dan 30.000 pallets op te stapelen?
Vreugdevuur
Vuurwerk!
Vorig jaar werd de Hofvijver voor het eerst omgetoverd tot een vuurwerkshow. Het was een succes dus heeft de organisatie beloofd het dit jaar ‘nog spectaculairder’ te maken. DJ Mitchell Niemeyer zorgt dat voor én na het vuurwerk gedanst kan worden. Het programma duurt van 23:00 tot 00:30. En de toegang is gratis!
Aan vuurwerkliefhebbers die liever binnen blijven is ook gedacht. Om precies 00.00 barst in Rotterdam het vuurwerk los vanaf de Erasmusbrug. Deze show wordt live uitgezonden op RTL 4, 5, 7 en 8.
new-years-day-1054594_1920Op grote hoogte
Hoogtevrees moet je bij The Penthouse achter Hollands Spoor niet hebben. Vanaf de 42e etage kijk je over de hele stad uit. Dé beste plek om vanaf de binnen- en buitenbalkons het vuurwerk te zien. Speciaal voor Oud en Nieuw draait DJ Bigbooming Bart en gaat tijdens dit SkyBall champagne en luxe hapjes rond. Er zijn nog enkele kaarten (75 euro per stuk) over voor dit feest op grote hoogte.
The-PenthouseDansen in het centrum
Zin in een avondje dansen zonder tussen de 18-jarigen te staan? Dat kan in ’t Goude Hooft waar de Disco Train stopt. Het restaurant wordt omgetoverd tot één groot feestpaleis met een enorme dansvloer. Kies voor je voor Area 1 met 70s, 80s & 90 hits. Of ga je liever los in 2 waar de jaren 90s, 00s & Future Disco uit de boxen knalt?
Toegang vanaf 25 jaar…

Wij wensen jullie alvast een fijn feestje toe. En vergeet die lekkere champagne niet. Weet je niet welke je moet hebben? Kijk hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *