Nat regenen op de fiets. Tranende ogen van de gure wind. Koude handen. Je merkt het aan alles. Het is herfst. Niet direct ons favoriete seizoen. Toch maken we er het beste van. En dat lukt verrassend goed. 6 x genieten van de herfst in het Haagse Statenkwartier. 

Paddenstoelensalade en gebakken eendenborst
Bij Eetcafé de Parodie presenteren ze hun herfstmenu. Wij proberen de paddenstoelensalade en gebakken eendenborst. En dat is geen straf. Verre van zelfs. Alle gerechten worden ook nog eens met passie geserveerd. Deze avond is helemaal goed. Wat ons betreft een echte Als ik op dat punt kom tip!
Jacob Gillesstraat 21

IMG_8679 FullSizeRender (2)

 

 

 

 

 

 

Pompoenchocolade 
Heb jij daar wel eens van gehoord? Pompoenchocolade. Wij hebben het getest en zijn fan. Ga eens langs bonbon atelier Westerbeek en verwen jezelf met een doosje chocolade. Betaal wel met je ogen dicht. Goedkoop zijn ze niet.
Van Slingelandtstraat 121

Fruitige en volle Malbec
Eindelijk weer lekker thuisblijven. Ja, bij onze favoriete wijnwinkel Grape District zien ze daar wel de voordelen van. Het is weer rode wijn tijd. Als het dan toch moet. Vanwege onze voorliefde voor Argentijnse wijnen nemen we een fruitig en volle Malbec mee. Online bestellen kan natuurlijk ook.
Frederik Hendriklaan 69

Fit in de speeltuin
Sporten is de manier om fit en vol energie de herfst en winter door te komen. Weer of geen weer. Wij slepen onszelf wekelijks met frisse tegenzin van de bank af. Alles voor het voldane gevoel achteraf. Regen is soms zelfs even lekker. We blijven wel dicht bij huis. Iedere woensdagavond geeft het Bootcamp Team boxing bootcamp in de speeltuin. Woon je wat verder weg? In de hele stad worden lessen gegeven.
Speeltuin, Frederik Hendrikplein

image1Kleurige heide
De Frederik Hendriklaan heeft vier bloemenwinkels. Koop ergens vrolijke heide en zet het in een pot. Zo heb je weer wat kleur in je tuin of op je balkon.
Frederik Hendriklaan

Bikiniproof 
Ook al liggen onze bikini’s ver verstopt in de kast. En dragen we vele laagjes met kleding. We blijven wel voor onszelf zorgen. Dus ook in de herfst bezoeken we Delete Waxing. Zo zijn we altijd voorbereid op een spontane zonvakantie.
Frederik Hendriklaan 288

Heb je ook een herfsttip? Vertel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *