Toe aan vakantie? Wij wel! De perfecte plek in de zon, de ideale stedentrip, de mooiste watervallen, een heerlijk eiland en de beste wandelroute hebben we al gevonden. Onze favoriete bestemmingen delen we vandaag met jullie. 
Een eiland heel dichtbij

Tussen Engeland en Frankrijk in liggen de kanaaleilanden. Jersey is onze favoriet en je rijdt er zo naartoe. De hoofdplaats van dit kleine eiland in Engelse sfeer is Saint Helier. Hier moet je zijn voor de leuke winkels en de hippe barretjes. The old court house inn is onze favoriete pub en kijkt uit over de haven. Neem wel genoeg geld mee, het leven op Jersey is helaas niet goedkoop.

Jersey2015Hiken in Italië
Tot voor kort dachten wij bij Italië vooral aan pizza’s, perfecte cappuccino’s en slenteren door een stad. Deze zomer gooiden we het over een andere boeg. We gingen hiken in de bergen bij Val di Rhemes, in buurt van Aoste. Als beloning voor het harde werken werden we op 2620 m beloond door het prachtige uitzicht op Lago di Coletta. Waar we deze zomer ook heen gaan, de wandelschoenen gaan mee!
IMG_8235Midden in de woestijn
Regen is zeldzaam, je bent er in zes uur en shopliefhebbers kunnen dagen ronddwalen in de enorme malls. Als je graag op een bedje in de zon ligt, dan moet je eens naar Dubai gaan. De perfecte bestemming voor een weekje relaxen. En de kans is groot dat je een beroemdheid tegenkomt. Wij kwamen Ali B. tegen (terwijl Ronaldo ook in de buurt moest zijn). In de zomer kun je Dubai beter vermijden, veel te warm.
P1040388Overweldigende watervallen
Een bezoek aan de watervallen van Iguazu stond altijd al hoog op ons lijstje. Bij onze onvergetelijke rondreis door Argentinië moesten we er zeker heen. We werden stil van de ongelooflijke kracht van dit natuurfenomeen. We denken er nog vaak aan terug.
IMG_1412

Take me to New York
‘The sky is the limit’ vanaf het observatiedek op het Rockefellercenter. Een jaar geleden hebben we deze foto gemaakt. De kans is héél groot dat we er nog een heen gaan! New York is wat ons betreft citytrip bestemming nummer 1.
IMG_1934Sneeuwpret
Helaas moesten we dit jaar de wintersport overslaan. Gelukkig hebben we de foto’s van vorig jaar nog. We vlogen met onze vriendinnen naar Salzburg en een uurtje later stonden we op de bar in Flachau. Met genoeg leuke après-ski tenten (Hofstandl!) en lunchplekjes (Lisa Alm) hadden we een perfecte week in de kou. Volgend jaar zijn we zeker weer in de bergen te vinden.

IMG_5540

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *