Uit een mooi wijnglas, kan je ook drinken. Als vrienden komen borrelen (en eten…) wil je wel iets aparts neerzetten. In december zijn er vast een aantal momenten waarop je je eens kunt uitsloven. Gastblogger Eelke heeft wijnglazen omgetoverd tot een blikvanger op je kersttafel. En het leuke is. Iedereen kan dit. image-2015-12-12 (1)

Het is binnen 5 minuten gemaakt. Maar reken maar dat je de show steelt als je deze wijnglazen op tafel zet.

image-2015-12-12 (2)
We markeren al een tijdje de glazen van onze vrienden bij feestjes. Want niets is zo vervelend als je glas kwijt raken bij een borrel. De eerste keer werden we overstelpt door positieve reacties. Alle reden om ook aan de kersttafel de wijnglazen van een naam of tekst te voorzien. Zodra de stift in aanraking komt met water is de tekst eraf. Alleen even afwassen dus.

image-2015-12-12
Enkele dennentakjes in een wijnglas geeft een verrassend effect op je dinertafel.

IMG_9281
Ben je iets creatiever? Maak deze papieren engel. Met stempels zet je de naam van je familie en/of vrienden erop. Heb je gelijk een subtiele tafelschikking.

De glazen staan klaar. Nu alleen nog een bijpassende wijn uitzoeken. Grote kans dat je van deze zoektocht binnenkort ook een lijstje vindt op ons blog. Want we zijn niet voor niets ‘vinfans.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.