Historie en hip gaan in Delft hand in hand. Tussen de geschiedenis van Vermeer, Willem van Oranje en het Delfts blauw vind je talloze hippe pop-up stores, lifestyle winkels en talloze culinaire spots. Wij slenteren een paar uur door deze karakteristieke binnenstad. En ontdekken hele leuke plekken. 

Kek – dé koffiebar van Delft

Onze eerste stop is aan de Voldersgracht. Bij Kek Coffee & Crafts bestellen we een drankje en kijken direct even rond in dit leuke zaakje. Ze verkopen hier naast hele lekkere cappuccino namelijk ook spullen van kleine ontwerpers met een goed verhaal.
Voldersgracht 27, Delft

We gaan nooit naar een nieuwe stad zonder lijstje met de leukste spots in onze notities. Of het nu gaat om shoppen, lunchen of cultuur. We willen niet alles aan het toeval over laten. We ontdekken online hele handige stadsgidsen van Delft waar iemand zijn best op heeft gedaan. Dus die gaan mee.

3 x shopstop

Mede door de gids met leukste stops vinden we de trendy boutique Bij Marlies, Ze verkopen in een huiselijke sfeer diverse Scandinavische kledingmerken en heel veel ‘ik wil dit hebben’ spullen voor je eigen woonkamer.
Beestenmarkt 13 

Twee broeken is de score na een bezoekje aan O’Donna. Deze recent vernieuwde kledingwinkel aan een van de vele grachten heeft voor iedereen iets nieuws in een rek hangen.
Molslaan 12

Combineer een passie voor styling & eten en drinken. Het resultaat is Pleck. Wedden dat je niet met lege handen de winkel uitloopt?
Voldergracht 17a

Eerlijk lunchen bij Hills & Mills

Hills mills
Hill Mills Delft

“Geluk is een van de belangrijkste drijfveren van het land Bhutan.

Hoe inspirerend is dat?” Geciteerd naar co-founder Nawaz Kazmi.

Het verhaal van Hills & Mills is een combinatie van de Himalaya en de Nederlandse windmolen. En dan samen met puur oprecht, gezond en lekker. We ervaren de lunch in dit met zorg én smaak ingerichte lunchtentje als een cadeautje aan onszelf. De smaak van de broodjes is een mix van de Westerse en Indiase keuken. En dat is een héle goede combi. 
Oude Langendijk 6
, Delft

Nog meer Delft vind je hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *