Wij lopen met een enorme glimlach op ons gezicht. Soms zijn het de kleine dingen die het doen. Een nieuwe aankoop, een onverwachts bloemetje of jezelf helemaal verliezen in een serie. Vier dingen waar wij deze week blij van werden:

IMG_8555You’ve got mail!
Wat is het leuk om bij feestelijkheden (of tegenslagen) post te krijgen. Onze dag kon niet meer stuk toen dit kaartje in de bus viel (bedankt C.!). En hebben gelijk bedacht om zelf vaker in actie te komen. Een collega die de 10 km. heeft gelopen, een vriendin die ruzie met haar baas heeft, allemaal krijgen ze een kaartje. De standaard Hallmark kaarten kennen wij inmiddels wel, wij hebben hier een setje zelfgemaakte kaarten besteld. Hou je brievenbus in de gaten….

Blijven kijken
We zouden je keihard uitlachen als je zou voorspellen dat zombies ons aan de buis kluisteren. Toch zijn we hooked aan The Walking dead. Verwacht geen horrorverhaal maar een spannend drama waar een groep mensen moet overleven tussen de levende doden. Met goed uitgewerkte karakters en hun eeuwige zoektocht naar veiligheid blijf je kijken. Leuk om je af te vragen wat jijzelf zou doen in deze situatie.

BloemenFlower power
Na een gezellig weekend maandag de werkvloer oplopen is niet ons favoriete moment. Gelukkig wisten onze collega’s deze week de pijn te verzachten met dit fleurige vaasje naast de computer.
Geen idee hoe het komt, maar een bos bloemen doet wonderen met je humeur. Onze mannen kunnen op bloemengebied nog veel leren dus thuis zijn onze vazen leeg. Natuurlijk hebben we zelf een oplossing gevonden: Bloomon. Zij bezorgen een vers en stijlvol boeket bij je thuis vanaf € 21,95.

Klappertanden
Als volgende week de klok een uur terug gaat, is er echt geen weg meer terug: het is winter. Wij lieten ons op de fiets onaangenaam verrassen door de kou. Tijd voor stijlvolle maatregelen. Vorig jaar zagen we de mooie sjaal van Stolt! al voorbij komen. Nu hebben we deze stoere, maar toch vrouwelijke warmhouder besteld. Laat die winter maar komen!

2 reacties op Because I’m happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *