Zin om binnenkort buiten de deur te eten? Wij hebben drie nieuwe restaurants in Den Haag een bezoekje gebracht…

img_4255De pasta kantine
GESLOTEN – Na talloze keren langs dit leuke restaurant aan het Prins Hendrikplein gefietst te hebben, zijn we afgelopen weekend eindelijk naar binnen gegaan. Hier draait alles natuurlijk om pasta! Je kan kiezen voor een kleine of grote variant. Wij kozen voor de pasta met stoofvlees en de dagspecial met tonijn. Het smaakte prima maar kregen toch niet alles op dus kregen de vraag of we de leftovers mee naar huis wilden nemen. Fijn dat er op verspilling wordt gelet! Het diner werd afgesloten met een proeverij van drie toetjes (voor maar 6,50!). En omdat de prijzen van de hoofdgerechten zo rond de tien euro schommelen, kan je snel weer een keer terugkomen.
De Pasta Kantine Den Haag, Prins Hendrikplein 15

img_3509Huisman
Begin dit jaar opende Brasserie Huisman op de Frederikstraat haar deuren. Het oude Koetjes en Kalfjes herken je niet meer terug. Door de gezellige inrichting en lekkere kaart werd dit dé plek om met een groep vriendinnen bij te kletsen. We smulden van het plateau Huisman, de flammkuchen, trio van vis, steak tartare en de burger. Jammer dat de bediening heel wat steekjes liet vallen. Zo waren ze één voorgerecht vergeten aan te slaan (en wij maar wachten), klopte de rekening niet en hadden veel moeite om aandacht te trekken. Toch durven we een tweede bezoek aan (al is het alleen maar om een boodschap op de krijtdeuren van de w.c achter te laten.)
Brasserie Huisman, Frederikstraat 36

img_4283Capriole
Van verlaten fabriek tot de nieuwste hotspot in de Binckhorst! Capriole Café staat nu al bekend om zijn burgers en de koffie dus wij brachten deze nieuwkomer een bezoekje. Op ons tafeltje verscheen een Caesar salade, carpaccio, de pulled pork burger en truffel risotto. En ja, die burger was inderdaad heerlijk al blijft het lastig zo’n gevaarte charmant op te eten. Net toen we de (schappelijke) rekening kregen bestelde het tafeltje naast ons een espresso met gemalen peper. Blijken ze een enorme én bijzondere koffiekaart te hebben. Fijne plek om terug te komen en om het (koffie)menu te testen.
Capriole Café, Fokkerkade 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *