Er kan bijna niets op tegen de lucht van net gebakken stroopwafels. Dan loopt het water ons toch letterlijk in de mond. Dat er nu in de Haagse Venestraat een plek is waar je iedere dag van deze lekkernij kunt genieten is toch een echt feest.

Sinds 1960 maakt de familie Van Schaik authentieke stroopwafels. Wellicht ken je ze al van de kraam die regelmatig te vinden was in de Spuistraat. Er is sindskort dus een winkel geopend met enkel stroopwafels, wafels én poffertjes.

Warme stroopwafels

stroopwafel
stroopwafel

Verser worden ze niet. Als je dan nog een stapje verder wilt gaat, dan kan je ook kiezen voor een stroopwafel met chocolade. Lekker om direct op te eten of om cadeau te geven.

Poffertjes

poffertjes

Voor ons gaan de Parade en poffertjes hand in hand. Nu we onze jaarlijkse , zelf gebakken poffertjes waarschijnlijk voor de tweede keer op rij moeten missen, zijn we extra blij met dit alternatief.

Cadeautjes

Ook voor watertandende cadeautjes, kan je dus hier terecht! Wat dacht je bijvoorbeeld van stroopwafels in een Haags blikje?

Volgens mij hoeven we niemand te overtuigen van het feit dat dit een ideale stop is voor tijdens de zoveelste (stads) wandeling of na het ophalen van je click en collect pakketje.

Van Schaik Stroopwafels, Venestraat 43, Den Haag

Foto’s: Van Schaik Stroopwafels

1 reactie op Haags stroopwafelfeest

  1. Al vanouds ook in Middelburg van Schaik’s Stroopwafels en nog steeds, elke donderdag Sinds 1960 maakt de familie Van (Schaijk : spellingsfoutje in de tekst?) authentieke stroopwafels. Las het toevallig Michel van Schaik 😅💚💛 Gr Mark Kuijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *