Een hotelbar in de sjieke Haagse passage met als thema kunst. Dan schep je hoge verwachtingen. Als we na een lunch van ruim twee uur Gallery 61 verlaten, weten we zeker dat het wel wat wordt met deze hotspot.

Honing van bijen van het dak

gallery 61

We starten met een verse muntthee. Met honing van bijen van het dak. We verstonden even dat het de honing van de dag was. Wat voor de nodige hilariteit zorgde. Het dak is beter. Deze manier van het gebruik van lokale producten wordt in zoveel mogelijk gerechten doorgevoerd. Als het tijd is om de thee in te ruilen voor wat sterkers kunnen we dan ook uit alle lokale opties kiezen.

Het personeel in de Haagse horeca kan nog wel eens wat te wensen overlaten, maar daar hebben ze hier geheel geen last van. Iedereen is even vriendelijk, enthousiast en kundig.

Kunstzinnig, eigenwijs, uniek

Zoals Gallery 61 zelf zegt zijn ze kunstzinnig, eigenwijs en uniek. Net als Den Haag zelf. Dat zie je terug in hun gerechten. En ook interieur. Want we kijken onze ogen uit. Ze doen hun naam Gallery zeker eer aan.

Kip Ceasar wrap

We hebben in ons leven al heel wat verschillende varianten van ceasar sandwiches op. Maar deze variatie was wel echt helemaal nieuw. De presentatie was prachtig. Als een soort van mini wrapjes. Maar de smaak, toch ook heel belangrijk, was helemaal uit een boekje. Of beter zelfs. Wat een goede uitvoering van deze oude bekende.

gallery 61

Het is dat we deze hebben gekozen. Maar op het schilderspalet wat dienst doet als menukaart staan nog veel meer potentieel favorieten. We gaan dus snel nog maar eens terug.

Gallery 61, Passage 61, Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.