Den Haag is weer een nieuwe lunchroom rijker! Coco heeft het plekje van Juni in de Molenstraat overgenomen. Wij namen een kijkje.

Net als Vincent

Bij de ingang lezen we dat dit een plek boordevol geschiedenis is. In 1883 zat hier een schilderswinkel waar niemand minder dan Vincent van Gogh een vaste klant was. De verf en kwasten waarmee hij ’De aardappeleters’ schilderde kwamen zeer waarschijnlijk uit deze winkel. Met deze informatie stappen we de drempel over (jawel, dezelfde drempel waar Vincent ooit liep!) en zijn gelijk onder de indruk van de gezellige boom.

Coco

Breakfast bowls

Bij een tafeltje aan het raam bestuderen we rustig de kaart. Je kan hier blijkbaar al vroeg terecht voor een lekker ontbijtje. Naast de klassieke eitjes en croissants serveren ze ook exotische bowls met fruit, granola en superfoods. Voor de lunch kan je kiezen uit diverse warme en koude broodjes en salades met toast.

coco

Vrolijk drankje

Wij kiezen voor een klassiek broodje kipfilet en drinken een rose limonade er bij. Het drankje wordt geserveerd in een vrolijk glas. Hierdoor krijgt deze druilige herfstdag toch nog een fleurig tintje. Ook het broodje valt goed in de smaak. Tel daarbij op dat het meisje in de bediening plezier in haar werk heeft en wij kunnen alleen maar concluderen dat Coco een heel fijn plekje is.
Coco, Molenstraat 63

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *