Het lijkt deze maand wel of er elke dag een feestje valt te vieren. En als je zo’n leuke uitnodiging krijgt kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Niet dat we willen opscheppen maar onze laatste cadeautjes vielen goed in de smaak. Daarom delen we ze graag met jullie.

Roundie
Met zo’n saai rechthoekig exemplaar kan je echt niet meer aankomen op het strand. Het is 2016 en daar hoort een hippe handdoek bij. Oftewel een rond exemplaar. Je hebt ze in verschillende varianten wij vielen voor deze. Ook een roundie hebben? Je bestelt ze hierIMG_1399

Cadeauwinkel
Eén van onze favoriete winkeltjes in De Keizerstraat is toch wel Stijl Bandiet. Naast leuke kleding en hippe meubels hebben ze ook heel veel accessoires. Aangezien ze regelmatig de hele collectie vernieuwen vind je er steeds weer wat anders. Wij vielen voor deze vrolijke portemonnee van slechts €12,50.
IMG_1398Klaar voor een kus?
Wist je dat ze in de 17de eeuw al zelf likeurtjes maakten? Jij kan dat ook dankzij de doe het zelf pakketten van Pineut. Wij kozen voor de smaak Klaar voor een kus. Een fris drankje met limoen, eucalyptus, tijm en pepermunt. Je hoeft aan de leuke fles alleen maar limoenen en jenever toe te voegen en schudden maar. Twee dagen later kan je aan de borrel. Deze Pineut heeft iets weg van limoncello, en laten we daar nou dol op zijn… Klaar voor een kus of een andere smaak? Je bestelt hem hier voor €10,95.
IMG_1409

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *