Proefboutique is de nieuwste aanwinst in de Oude Molstraat. Hier ben je aan het goede adres voor een lekkere lunch of uitgebreide borrel. Wij brachten ze een bezoekje.

Proefboutique

De jonge ondernemers Carolien en Amber brachten tijdens de lockdown borrelboxen thuis. Hieruit ontstond het idee om zelf een zaak te openen waar je gezellig kan eten en drinken. En dat is gelukt op de plek van Peppish! Ondanks dat ze nog geen week open zijn, zit Proefboutique om 12:30 al vol. Wij nemen plaats aan de lange bar voor het raam. Door de coronamaatregelen is ons borrelplan in het water gevallen maar gezien de lekkere kaart is dat geen straf. We laten ons verrassen en bestellen de lunchplank.

Proefboutique

Lunchplank

Voor €12,50 per persoon verschijnt er een goedgevulde plank met o.a. pastrami en verschillende smeersels en dips. Ze werken hier met lokale leveranciers en dat proef je. We drinken er een glas Verdejo bij en willen eigenlijk niet meer naar huis. Bij het afrekenen valt ons oog op de dikke brownies in de vitrine: die nemen we mee als toetje.
En om het borrelen toch mogelijk te maken kun je voor €45 een royale (S)lockdownbox bij ze bestellen. Dat gaan wij zeker doen, wat een leuke aanwinst!
Proefboutique, Oude Molstraat 28 A Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *