Zoek je het perfecte cadeau of geef je binnenkort een gaaf feestje? Dan mag een fles van Make our own spirit niet ontbreken. Je kiest je drank, dan de fles en vervolgens kan het ontwerpen beginnen. Wij hebben het getest en cocktails uit een hippe alsikopdatpuntkom.nl fles smaken nog lekkerder.

Op de site makeyourownspirit.com kies je eerst je favoriete drank: gin, rum, wodka of vermouth. In onze fles zit wodka van boer Jack en hier hoort natuurlijk een verhaal bij: Het jaar 1959 staat bij vele boeren in het geheugen gegrift. Dat jaar was de oogst van granen immers van exceptionele kwaliteit dankzij de bijna perfecte weersomstandigheden. Geïnspireerd door deze kwaliteit ontwikkelde Boer Jack het puurste wodka recept op basis van 100% van de fijnste granen.’ Daarna wordt het kiezen al moeilijker, welke fles gaat het worden? Wij gingen voor Griffin, een ronde fles met een kurk. Bij de laatste stap kan je al je creativiteit laten stromen want hoe gaat het label eruit zien? Naast de vele voorbeelden kan je ook je eigen ontwerp gebruiken. Na lang wikken en wegen werd het fris groen. De tekst op de voor- en achterkant mag je vervolgens helemaal zelf samenstellen.

Mooie fles mét verhaal
In onze woonkamer is onze eigen blogfles een echte eyecatcher en het persoonlijke verhaal maakt het extra bijzonder. Op ons etiket staat: Barbara (1983) en Svenja (1980) hadden slechts één droom: een eigen blog. Ze claimden een domein, bouwden een website en slingerden op 1 juni 2015 alsikopdatpuntkom.nl het wereldwijde web in. Sindsdien zoeken ze stad en land af voor de mooiste hotspots en beste tips. Om al die fijne momenten te koesteren drinken ze graag met hun vrienden een lekkere cocktail. En ook daarvoor is alleen het beste genoeg voor de dames. Ze creëerden hun eigen wodka. Proost!

Vanaf 25 euro ontwerp je al je eigen fles. Bestellen kan via makeyourownspirit.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *