Een ultieme pizzaparty beleef je deze zomer bij DownUnderBeach. Alle ingredienten voor de perfecte zomeravond zijn binnen handbereik: picture perfect zonsondergang, zandvoeten en smaakvolle pizza’s. Neem zelf alleen goed gezelschap mee. 

DwonUnderBeachHet is tegen het einde van de middag als we richting DownUnderBeach lopen. Zo pikken we nog net de laatste zonnestralen mee. Op een loungebank in het zand houden we onze weekendborrel. We kiezen hiervoor een lichte rose.

Het is om ons heen gezellig druk. Iedereen lacht, straalt en is happy. Dit is zo’n strandmoment waar je de hele winter naar verlangt.

DonwunderbeachDownUnderBeachAls er na uren kletsen en lachen onze vier verschillende pizza’s komen, hebben trek gekregen. De pizza met gamba’s was even een twijfel bij het bestellen. Maar is als eerste op. Ook de niet-alledaagse variant met gorgonzola en aubergine verdwijnt als sneeuw voor de zon. De good old parma en salami vallen ook goed in de smaak. Bij DownUnderBeach kan je met gemak je eigen pizzaparty houden. Er staat een steenoven waar heerlijke creaties uitkomen.

DownUnderBeachAls toegift krijgen we een prachtige zonsondergang. Met een vest aan en een dekentje om houden we het buiten uren vol. We drinken nog een gin tonic om het weg gaan zo lang mogelijk uit te stellen. Als laatste gasten verlaten we het terras. Alles om ons heen is inmiddels opgeruimd. We proberen het gevoel van deze perfecte zomeravond zo lang mogelijk vast te houden.

DownUnderBeach, Zwarte Pad 1, Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *