Wil jij in 2019 het beste uit jezelf halen? Voer je goede voornemens uit en maak kennis met de Doors Open Female Hub. In de Haagse binnenstad werk je, onder het genot van goede koffie, in een inspirerende omgeving aan jouw successen.

Doors Open Female Hub

Van koffietentje en keukentafel naar werkhotspot. Wij bloggen een dag vanuit de hub. Je hoeft geen ZZP’er te zijn om hier persoonlijke projecten tot een succes te maken. Want de hub is ook geschikt voor thuiswerkdagen en teammeetings. Het is meer dan een inspirerende werkplek. Het barst hier van de ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Er zijn al vele samenwerkingen ontstaan en ideeën naar een hoger plan getild.

Ook de hoogwaardige masterclasses en gezellige Bubbels & Babbels beginnen een begrip te worden.

Doors Open Female Hub

An investment in yourself is the best investment in 2019 you can make.

De hub beschikt over zo’n 20 werkplekken. En heeft ook relaxte zitjes waar je met anderen van gedachte kunt wisselen. Je kunt kiezen voor een dagpas, maar ook een abonnement afsluiten voor meerdere dagen. Avond brainen met collega’s? De hub is ook in zijn geheel te huur. Start in 2019 met het verwezenlijken van je dromen.

Win!

Wij mogen een dagpas (ter waarde van 29,95) weggeven aan iemand die 2019 goed wil starten. Tag in de comments, via Facebook of Instagram een vrouw die het verdient om dit jaar succesvol te starten! En wie weet werkt diegene in januari of februari een dagje in dé Female hub van Den Haag.

Doors Open Female Hub, Javastraat 281, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *