Het is zó makkelijk om relaxt in je comfortzone te blijven. Toch proberen wij af en toe om eruit te stappen. Een heel klein stapje. En het leuke is, we worden nooit teleurgesteld. In tegendeel zelfs. We doen deze maand drie hilarische dingen die helemaal nieuw zijn. En dan tellen we het kiezen van iets onbekends op de menukaart niet eens mee. Anders doen. We raden het iedereen aan.

IMG_0610 IMG_0600

Djembe op het strand
Ritmegevoel is ons vreemd. We zijn meer van het uit de maat dansen. Laat staan trommelen. Toch laten we ons er niet door weerhouden. Dus als er tijdens het dromen, voelen & doen festival op het strand een djembé workshop wordt aangeboden, twijfelen we geen moment. Alsof ons leven er vanaf hangt slaan we (meestal) op de maat op ons Afrikaanse instrument. Tot tintelende handen aan toe. Talenten zijn we misschien niet, maar de glimlach is niet weg te denken én er komt toch een soort van muziek uit. Hier word je blij van.

FullSizeRender FullSizeRender_1

Gestapte koffiebonen in badkamer
Koffiedik gooi je weg. Tenminste dat zou je verwachten. Daar denken de meiden van Rub the Coffescrub toch écht anders over. Zij mixen koffiedik, zeezout, suiker, kokosolie en amandelolie tot een heerlijke scrub die zorgt voor een zachte en soepele huid. En het ruikt nog lekker ook, naar koffie. Als je het dan ook nog in een aantrekkelijke verpakking stopt, zijn wij toch verkocht. Daar staan we dan onder de douche met een gezicht vol koffieresten. We zouden het zo weer doen. Ook bestellen?

Lapse_CamielCorneille-Korzo-producties_fotoRobHogeslag_DSC6939 IMG_0513
Dansen op tafel

Een avondje theater is meestal een kaartje voor een cabaretvoorstelling. Maar dit keer niet. We gaan naar het Haagse Korzotheater en maken kennis met de danswereld. Mede dankzij  Dan Karaty zien we op televisie wel eens talenten op de dansvloer. Maar in het theater is het ons vreemd. We bezoeken een ‘dansproeverij’ waar verschillende stijlen voorbij komen. Voor Den Haag Direct schreven we er al over.
Het overheersende gevoel is ‘Wat is dit knap!’ Dansen op tafel wordt bij ons thuis in ieder geval niet in dank afgenomen. Maar nu kijken we ons ogen uit. Worden niet teleurgesteld en hebben geen seconde spijt van deze keuze.

Vertel wat jij deze maand anders gaat doen én breng ons op goede ideeën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.