We willen afwisselend, gezond en lekker eten. Maar niet altijd uren in de keuken staan. Of na een dag werken nog rennen naar de supermarkt. Als het even kan maken we het onszelf makkelijk. En laten we iets bezorgen. De mogelijkheden zijn enorm. Drie van onze favorieten variaties:

IMG_1160Sushimeisjes
Twee meisjes delen hun passie voor sushi. Het liefst met ons. Ze begonnen met een paar fietsen, nu hebben ze hun eigen winkel in het Zeeheldenkwartier. De sushi is onverminderd lekker en met liefde gemaakt. Niet de standaard varianten van de grote ketens. Je moet wel een beetje geduld hebben. We zijn namelijk niet de enige die ze hebben ontdekt. Dus bestel voordat je écht trek hebt. 
Prins Hendrikstraat 96, Den Haag of handiger 070-7371144

img_3304De lekkerste burgers
De website Denhaagdirect begon een zoektocht naar de lekkerste burgers in Den Haag. Big burger on wheels werd als winnaar uitgeroepen. Dat moesten wij natuurlijk even testen. En aangezien ze ook thuisbezorgen plaatsten we op een sombere zondagavond een bestelling. Binnen 40 minuten stond de vrolijke bezorgjongen al op de stoep met twee ladyburgers. Waarschuwing: de normale burgers zijn werkelijk ENORM. De patat was nog warm en de burgers waren inderdaad heerlijk. Wij kozen voor een cheeseburger en een pittige Tex Mex burger. En ja, die gaan wij deze winter zeker nog eens laten komen.
Big burger on wheels, Gentsestraat 9

img_2650-1Maaltijdbox Mathijs
We willen het liefst iedere dag iets anders op tafel zetten. De ervaring leert helaas dat we doordeweeks vaak terugvallen op ons lijstje met favoriete recepten. Dankzij Mathijs maken we eenvoudig kennis met nieuwe maaltijden. Op maandagavond gaat de bel en wordt er een grote doos afgeleverd. Zonder dat je hoeft na te denken én boodschappen hoeft te doen zetten we drie dagen lang iets verrassends op tafel. We hebben al een aantal boxen gehad. En zijn vaak positief verrast over onze eigen kookkunsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.