Zag je ons afgelopen zondag zwaaien vanuit het reuzenrad? Dat deden we in stijl dankzij een gloednieuwe kledingwinkel in De Passage. En dan kwamen we ook nog het perfecte hebbedingetje tegen #wateenweek

Klassiek vermaak
In 1893 draaide het eerste reuzenrad zijn rondjes. Scheveningen heeft de primeur met het eerste rad van Nederland boven de zee. Wij zagen het gevaarte al sinds augustus naar ons lonken maar zondag stapten we eindelijk in. Achteraf niet de beste dag omdat het vrij mistig en winderig was. Maar ook met beperkt zicht zag alles er van boven nog leuker uit. En van die wind merkten je dankzij de robuuste gondels helemaal niks. Ons ritje werd extra bijzonder dankzij een dappere bungeejumper die naast ons sprong. Zes rondjes later sta je (9 euro lichter) weer op de grond maar wat hebben we genoten van deze ouderwetse attractie.

FullSizeRenderShophotspot
Precies een week geleden gingen de deuren van We are Labels in Den Haag open. Hier vind je kleine, internationale modemerken voor een schappelijke prijs. In verschillende steden al een groot succes, waarschijnlijk omdat tachtig procent van de collectie een prijs tussen de 40 en 80 euro heeft. Je vindt er veel neutrale kleuren en comfortabele materialen voor zowel mannen als vrouwen. Wij sloegen onze slag en liepen met een groen jurkje, hippe blouse, jasje en lekkere trui de deur uit. Volgens het meisje dat ons hielp is deze winkel precies wat in het centrum ontbrak. En met dit verkooppraatje zijn wij het zowaar eens.
We are Labels, Passage 11

De grond in
We sluiten vandaag af met een briljante vondst: gebruikte potloden een tweede leven geven. Het stompje van deze potloden van Sprout stop je in de grond met de punt naar boven. Met wat water (en een beetje liefde) krijg je er in ongeveer drie weken een vers kruidenplantje voor terug. Je koopt een doosje met munt, basilicum en tijm voor €12,95. Het filmpje hieronder bewijst dat het echt werk. Ons setje is onderweg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *