Onze agenda staat vol met leuke activiteiten en festivals. Omdat we de beroerdsten niet zijn, delen we vandaag de plekken waar je ons de komende weken tegen kan komen.

Dromen, voelen doen!
Het strand van Scheveingen heeft er een nieuw evenement bij: het Dromen, Voelen, Doen Festival. Er zijn foodtrucks, muzikanten en workshops. Zo kan je surfen, volleyballen, dansen of onze favoriet: djembé leren spelen. In het weekend van 30 april en 1 mei. Kijk hier voor meer informatie.

dvd-festival

Oranje boven!
Je kan er 27 april letterlijk niet omheen: Koningsdag. Er zijn natuurlijk genoeg rommelmarkten, livemuziek en straatfeestjes te vinden maar wij weten waar de leukste zijn. We beginnen de dag met een rondje op de Frederik Hendriklaan en fietsen dan door naar het Belgisch Plein voor de welverdiende wijn. Ben je een fan van braderieën? Dan moet je op 16-17 april, 24 en 24 april en 30 april en 1 mei naar het Malieveld gaan. Hier wordt dan een gezellige braderie gehouden waar van alles wordt aangeboden, van babykleding tot tablets.

Rrrollend naar huis
In het Pinksterweekend verandert het Lange Voorhout in heus openluchtrestaurant. Ruim 25 foodtrucks strijken in het centrum neer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er; Vietnamees, donuts, Hollandse kost, pizza, Japans en ga zo maar door. De toegang is gratis. Rrrollend Den Haag van 13 t/m 16 mei.

Dorst
Het rondreizende wijn- en speciaalbierfestival komt naar Den Haag! Het Westbroekpark wordt omgetoverd tot een 3 daags wijn & bier festijn. Je kan kiezen uit ruim zeventig verschillende soorten wijnen en natuurlijk ontbreken de Foodtrucks en DJ’s niet….Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 mei.
Dorst-Den-Haag-Poster-212x300

 

Bier & Vlees in de Binckhorst
Genieten van live-optredens met een vers worstje en een Haags biertje in de hand. Niet verkeerd toch? Dit kan tijdens het eerste Bier & Braad festival op 19 juni (inderdaad Vaderdag, dus neem hem gezellig mee). Het festivaltrein is rondom brouwerij Kompaan. Je kan dan verschillende biertjes proeven en eten bij de hamburger-, worst- en kippententjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *