Het was een raar weekje. We dronken thee op grote hoogte, belandden in de Hello Kitty hemel (of hel?) en sloten de week in stijl af op het strand.

IMG_0951Waar zijn we beland?
Vlakbij de Grote Kerk zit een wel heel bijzonder tentje. Wij gingen uit onze comfort zone en stapten SET café binnen. Hier belandden we in een Hello Kitty hemel met daadwerkelijk alles van het schattige katje. Naast een goedgevulde pot thee (natuurlijk inclusief afbeelding van de poes) verschijnt er allemaal lekkers op tafel. Wat dacht je van Hello Kitty koekjes, chocolaatjes en taartjes. Maar ook spannendere dingen zoals soesjes met rode bonen, Sushi en Futo Maki staan voor je neus. Naast Japanners zijn ook Hagenezen duidelijk gek op dit stripfiguurtje want zonder reservering kom je hier niet binnen. Zelf eens in Hello Kitty happen?

High teaDe lucht in
Met 185 meter is het de Euromast de hoogste toren van Nederland die open is voor publiek. Oftewel de ultieme plek voor een high tea!  Op 92 meter hoogte krijg je sandwiches, bonbons, scones, friandises, taart en natuurlijk thee voor je neus. Het was een zonnige dag dus we keken heel Rotterdam over en zagen zelfs een stukje vertrouwd Den Haag. Misschien goed om te weten dat je naast de € 18,50 voor al dit lekkers ook € 9,50 entree voor de Euromast moet betalen.

Wijn en strand!
Omdat we nog een verlaat Moederdag cadeautje moesten geven, namen we mams mee naar Solbeach voor een High Wine! Het ging even mis met de reservering maar daarna zaten we prinsheerlijk aan het strand met een glas wijn in de hand. Bij elk glas hoorde een bijpassend hapje en zo genoten we van sauvignon blanc & bruschetta en fruitige rosé & knoflookgarnalen. Probleemloos mochten we het laatste glas rood inwisselen voor een fris witje en die smaakte ook prima bij het pittige worstje. ‘Hey bloggers, waar zijn dan die foto’s van al dat lekkers?‘ horen we je denken. Helaas liet de IPhone ons in de steek . Maar wij (en moeders) hebben erg genoten van deze zondagsborrel dus dit doen we snel over en ja, dan maken we alsnog foto’s. Ook aan de High Wine?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *