De Haagse Piet Heinstraat is alweer een tijdje populair en zeker een bezoek waard. Je vindt hier ruim 20 spots waar je lekker kunt eten en drinken. Wij bezoeken Crunch. Hier kan je al sinds 2005 terecht voor ontbijt en lunch.

Populair

Als je al ruim 15 jaar de deuren hebt geopend, dan weet de buurt je goed te vinden. Dat blijkt ook. Als wij binnenlopen nemen we plaats aan het allerlaatste lege tafeltje. Om ons heen een vrolijke mix van expats, gezinnen en hardwerkende ZZP’ ers. Het is door de drukte wat rumoerig, maar wij hebben daar geen last van.

crunch

Vegetarisch

Onbewust kiezen we twee vegetarische lunchgerechten. We gaan voor de provolone. Een heerlijk broodje met spinazie, zongedroogde tomaatjes, avocado en balsamico.

provolone crunch

Ons oog valt op het grote krijtbord met dagspecials. De bietenwrap met hummus en gegrilde groente lijkt ons wel wat. En dat blijkt een prima keuze.

bietenwrap crunch

Dus de vega én vegan liefhebbers onder ons komen bij Crunch helemaal aan hun trekken. De kaart barst van de mogelijkheden. Maar -gelukkig- staat er ook een clubsandwich met kip en ham-kaas tosti op het menu.

Hele dag ontbijten

We hebben het er al vaker over gehad dat ‘All day breakfast’ steeds populairder wordt. Nou, ook bij Crunch doen ze mee aan deze ontwikkeling. Of je nu ’s ochtends of ’s middags zin hebt in een Engels ontbijtje inclusief bacon en bonen of liever voor een vleesloze variant gaat. Je zit goed bij Crunch.

Crunch, Piet Heinstraat 108A, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *