Spring is in the air! En dat willen we niet alleen buiten, maar ook in huis voelen. En met alleen een bosje tulpen op tafel ben je er anno 2016 niet meer. Daarom vier leuke, hele verschillende DIY’s van gastblogger Eelke om je huis in lentesferen te brengen.

image1 (3)Handlettering is hot
Helemaal van nu is handlettering. Was kalligrafie vroeger iets voor saaie schooljuffen, tegenwoordig is een mooi handschrift hot! Er worden zelfs hele cursussen gegeven.

Wat je nodig hebt is niet meer dan een ouderwets schoolbord. Eelke maakte er een van een mdf-plaat en wat schoolbordverf van Action. Verder mogen verschillende kleuren krijtjes niet ontbreken.

image2 (2)
Creatief met weckpotten

Eelke is gek van weckpotten. In huis bewaart ze er zelfs kleurpotloden en stiften in. Een tijd terug vond ze bij action (daar is ie weer) leuke, kleine exemplaren. Deze week gingen daar wat tulpjes in. Hello lente!

Macramé
Ook terug van weggeweest: macramé! Macrawat? Voor de minder creatievelingen onder ons, niets meer dan gekleurde aan elkaar geknoopte touwtjes. Het staat nog op Eelke haar to-do-list, maar wat kun je er fantastische plantenhangers mee maken!

Wil jij alvast aan de slag? Op de site van Dille & Kamille vind je een vrij eenvoudig DIY voorbeeld. Je hebt alleen een bolletje wol nodig. Wist je trouwens dat Dille & Kamille binnenkort een vestiging opent op de Haagse Frederik Hendriklaan? Wel een plantenhanger, niet creatief? Koop er eentje bij bijvoorbeeld Sissy-Boy.

FullSizeRender (18)Paasknaks
Eelke haar kinderen krijgen deze Pasen deze grappige snack. Worstje doormidden en insnijden, vastzetten met een prikkertje, oogjes erop, hap, slik, weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *