We zijn er in december maar druk mee. Cadeautjes bedenken, bestellen, kopen, inpakken en geven. We vinden het niet altijd even makkelijk om iets origineels te verzinnen. Met deze 7 dit-wil-ik-hebben-tips is die uitdaging verleden tijd. Hier kan je 100% zeker mee aankomen.


SinterKaasLetter
De Sint weer even in het land. Dus de hoogste tijd om je schoen te zetten. Koop in plaats van een oldschool chocoladeletter eens een kaasletter. Kaaspiet bestaat namelijk ook. Wij moesten even aan het idee wennen. Maar zijn nu toch om. De kaasletter past bijvoorbeeld heel goed bij een kaasplankje. Ziet er feestelijk en origineel uit. Er zijn 23 varianten. Dus grote kans dat jouw favoriete smaak er tussen zit.


Whiskey in kerstbal

Dit jaar ziet je kerstboom er héél anders uit. Zeg maar dag tegen je vergeelde strikjes, home-made kunstwerken en authentieke kerstballen. Dit jaar hang je met likeur gevulde kerstballen op. Voor 35 Engelse ponden heb je al 6 drankballen in je boom hangen. Als dit geen top cadeau is.


Vertellis
Dit vrienden -en familiespel is perfect voor een decemberavond. Samen herinneringen ophalen en plannen maken voor 2018. Inspirerende en goede gesprekken gegarandeerd. Wij hebben al een avondje gepland!


Ik vertrek bordspel

We love Ik Vertrek. En stiekem vooral het stukje leedvermaak. Maar zijn zelf eigenlijk niet van plan om Den Haag te verlaten. Maar met dit bordspel kunnen we vanaf de keukentafel een nieuw leven opbouwen in het buitenland. Door de opdrachten uit te voeren maken we kennis met alle vertrek-uitdagingen. Hilarische avonden gegarandeerd.


Test je wijnkennis mét wijn
Zet de gevulde wijnglazen tijdens een decemberavond met vrienden op onderzetters met vragen voor de wijnliefhebber. Liefhebber zijn wel (bijna) allemaal. Maar wat weten we eigenlijk van de afkomst van ons flesje wit of rood? Op 30 onderzetters vind je leuke vragen mét antwoorden. Maak indruk door te vertellen hoeveel druk, uitgedrukt in atmosfeer, er in een fles champagne zit. En wat is in wijntermen eigenlijk een fiasco? Borrelen was nog nooit zo leerzaam. Ben jij de kenner van de avond?


Gave karaf
Ken je iemand met net zo’n Haags hart als wij? Dan is de EAU EAU Den Haag karaf het perfecte cadeau. Vul hem met kraanwater, voeg wat munt & citroen toe en een simpel flesje is plotseling de ster op tafel. Wij kochten die van ons bij Kikke Spulle op de Frederik Hendriklaan 198 in Den Haag.


Geef een kip
Een goede daad doen aan het einde van 2017 word je heel makkelijk gemaakt. Geef 10 kippen aan Vietnamese vrouwen. Jij kan er voor zorgen dat zij ook voldoende te eten hebben in 2018.

Beeld: Lakesdistillery, Pixabay, 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *