Een koffie -en lunchtentje waar het altijd feest is. En het kleine meisje in je instant naar boven komt. Confetti straalt een en al blijheid uit. Door de zoete kleurtjes krijg je naast koffie ook direct zin in een snoepketting, bubbelgum en spekjes. 
Confetti Den HaagConfetti, for a fun visit. Dat is ongetwijfeld het doel van de eigenaresse. Dit tentje is de creatieve vertaling van vrolijkheid. Of je wilt of niet, zodra je een stap binnen zet verschijnt er een glimlach op je gezicht.

Confetti Den Haag
Confetti Den HaagIn Den Haag vind je steeds meer hippe, tot in de puntjes gestylde koffietentjes. Deze nieuwe spot, met hoog knutselles gehalte, is van een ander niveau. Confetti is perfect in haar eenvoud, no-nonsens en originaliteit. Door de 80-90’s uitstraling verschijnt er spontaan een nummer van Grease in mn hoofd.

Confetti Den haagDe koffie smaakt heerlijk. Niet onbelangrijk in een koffietentje. Het barst er verder van de taartjes waar je jezelf mee kunt verwennen. Vers uit eigen keuken. Je kunt er zelfs je eigen muffin versieren. Toch geen zin in zoetigheid als ontbijt of lunch? De kaart staat ook vol met lekkere broodjes, salades en hartige hapjes. Verwen jezelf snel met een flinke dosis vrolijkheid.

Lunchroom Confetti, Prinsestraat 63, Den Haag 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *