Wat wil je op een druiligere dag meer dan een goede kop koffie en een nog beter stuk taart? We doken voor een sinner lunch in het vorige maand geopende Coffeelicious aan het Lange Voorhout. Bij het zien van het gezellige hoekpand heb je meteen zin om naar binnen te gaan.

Coffeelicious
En eenmaal binnen wil je ook gewoon lekker binnen blijven. Door het vrolijke papagaaienbehang aan de muur, de comfortabele fancy fluwelen stoelen én de rij taarten die stuk voor stuk shinen op de toonbank.

Coffeelicious Coffeelicious
Kiezen is moeilijk; ze zien er allemaal goddelijk uit! Vooral de carrot cake, daar is geen ontkomen aan. Ken je dat gevoel van ‘oh mijn god’? Dat heb je bij de eerste hap. Smeuïg en supersmaakvol. Zonder twijfel de allerlekkerste óóit. En die chocoladefudgetaart. Oelala, ook al zo lekker. Dit belooft wat voor de lemon pie, enorme red velvet of de cheesecake die er ook stonden te pronken. Daar komen we sowieso nog eens voor terug. Net als voor het uitzicht op de mooiste laan van Den Haag.

Wil je ‘gewoon’ lunchen, dan is Coffeelicious ook the place to be: in de broodjes die in onze ooghoeken voorbijkwamen, wilden we meteen onze tanden zetten. Maar ook dat bewaren we voor een andere keer; met die flinke porties taart gingen we propvol weer naar buiten. Bovendien lopen we hier met alle liefde snel nog eens een rondje door de regen voor om.

Coffeelicious, Lange Voorhout 58B, Den Haag

Coffeelicious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *