Coffee, food & wine. Wat houden we er toch van. Wij waren weer te vinden bij drie fijne plekjes in Den Haag die je als je wilt op één dag kunt bezoeken. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Ze behoren wat ons betreft in ieder geval allemaal tot The Hague’s Finest. Dus we komen bij alle drie zonder twijfel terug.

image-2016-10-21
Coffee
Met grote regelmaat (eigenlijk bijna iedere vrijdagochtend) drinken we cappuccino bij Pistache Café. We worden gewoon erg blij van dit tentje. Het is dan ook meer dan terecht dat ze een plekje hebben in het boekje ‘The Hague’s Finest’ met de 100 tofste plekken van Den Haag nu. Die je daar dan ook gelijk gratis kunt meenemen.
Prinsestraat 134, Den Haag (naast de Paleistuinen)

fullsizerender-33
Food
Wat zijn we onwijs blij met de ontdekking van Haver. Ze hebben alles wat je van een lunchtentje wenst. Het is sfeervol ingericht, ze werken met enthousiaste mensen, maar bovenal barst het van de onweerstaanbaar lekkere gerechten. Wij hadden dikke vette keuzestress, maar besloten te gaan voor een broodje avocado, gegrilde wortel, jonge bladspinazie en mango én een linzenspinaziefetaburger met pompoenhoumous en munthangop. Serieus, wij zouden de combinaties niet bedenken. Maar zijn blij dat zij dat wél hebben gedaan. Ga hier heen!
Reinkenstraat 103, Den Haag

image-2016-10-21-2image-2016-10-21-1
Wine
Een klein beetje verstopt onder de grote kerk vind je de Beergarden. Maar we zijn blij dat we deze plek hebben gevonden. De Beergarden is echt een fijn plekje om je dag te eindigen. Aan sfeer geen gebrek. Voor bierliefhebbers is het zelfs een waar walhalla. Wij kiezen voor wijn. Een beetje gek misschien op deze plek, maar ze smaken prima. Voor een smaakvolle hamburger zit je hier ook op het juiste adres. De Thaise kip burger krijgt wat ons betreft een 9! Wil je alleen een snack bij je drankje? Probeer hun breekbrood met kaas. Je zult niet teleurgesteld worden.
Kerkplein, Den Haag 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *