Chiqueolatte aan het Lange Voorhout in Den Haag is onlangs geopend. We installeren ons op vrijdagmiddag in een van de ‘lunchhuisjes.’ Na ruim drie uur verlaten we deze tijdens de lockdown geopende spot. Dit zegt genoeg!

Ultieme lunchspot

Chiqueolatte is een shopconcept dat een espressobar, lunchroom en restaurant met elkaar combineert. Wat ons direct al opvalt is de ontspannen sfeer en vriendelijke en kundige bediening. Deze nieuwe lunchplek kent een warme, moderne en vooral ook sfeervolle setting. Ze streven naar ‘food & drinks to feel good.’

thee

We starten onze vrije middag met een verse muntthee. Ze geven we onszelf extra tijd om de kaart te bekijken en een keuze te maken. Het wordt uiteindelijk een broodje tonijn. En dat blijkt een prima keuze. Het broodje wordt gebracht met een glimlach en frisse salade.

chiqueolatte

Verschillende zitjes

Wij zitten in een van de lunchhuisjes. Je zal ze toch echt zelf moeten gaan bekijken, want op onze foto’s staan ze gek genoeg niet. We waren te druk met gewoon, gezellig lunchen. Maar geen twijfel: die zijn te leuk. Je zit afgeschermd, maar ook weer heel open. En super Covid proof. Ook al is dat nu niet meer nodig. Een beetje ruimte blijft altijd lekker. Maar naast de lunchhuisjes kan je ook chillen aan de leestafel of aan een van de tafeltjes aan het raam met bijvoorbeeld uitzicht op hotel Des Indes.

uitzicht
groen

De eigenaren zijn gedreven door het verlangen mensen blij te maken met heerlijke smaken, fantastische geuren en de mooiste designs. Ze halen hun inspiratie over de hele wereld. Vandaar ook dat je tijdens je vakantie Chiqueolatte ook kunt spotten in Luxemburg, Dubai en Chigago. Ons vind je in ieder geval vaker terug op de Haagse locatie. Want dit is echt wel een aanwinst in ons centrum.

Chiqueolatte, Lange Voorhout 58, Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.