Ons was Catch-Up aan het Goudenregenplein nog niet opgevallen. Gelukkig werden we door een attente buurtgenoot op dit gezellige zaakje gewezen. Dus op naar de Bomenbuurt!

Bistro 2.0

Eet je bij ‘buurman’ Burratta heerlijk Italiaans, bij Catch Up staat de Franse keuken centraal. Ze omschrijven zichzelf als een Franse bistro nieuwe stijl. Dat vertaalt zich naar een menukaart met steak tartare, uiensoep en sliptong. Maar een oosterse salade, spare-ribs en flamküchen kan je hier ook krijgen. Op een zonnige avond ploffen we neer op het bescheiden terras en worden we direct enthousiast begroet door de serveerster. Ook de rest van de avond is de bediening top, het eerste bonuspunt is al binnen.

Catch-Up

Kip & burgers

Wij starten met de garnalenkroketjes, gemaakt door de visboer uit de buurt en de hoisin pannenkoekjes met eend. De laatste mag je zelf rollen en de gerechten vallen in de smaak. Als hoofdgerecht krijgen we een halve Franse landkip en de Catch-up burger. De porties zijn royaal en je krijgt er zowel een frisse salade als een grote pot friet bij. Erbij drinken we een goede huiswijn, ze hebben zes flessen die je per glas kan drinken dus er valt genoeg te kiezen. Het toetje slaan we over (hoe verleidelijk de chocolate bar en Eton Mess ook klinken). Afrekenen doen we binnen. Altijd gezellig een open keuken en de zowel hoge als lage tafels zorgen voor een ongedwongen sfeer. De buurt boft met deze toegankelijke bistro.
Catch-Up, Goudenregenplein 11

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *