Cappuccino, latte macchiato of espresso. Je kan ons ’s ochtends niet gelukkiger maken dan met een grote, kartonnen beker uit een hip koffietentje. Als het even kan met luchtige, opgeklopte melk én een houten roerstaafje. Maar natuurlijk zeggen we geen nee als we er uitgebreid voor kunnen gaan zitten. De perfecte start van de dag is in ons geval mét goede koffie. En daar hebben we zo onze plekken voor.

IMG_1410 IMG_1407
Koffie smaakt extra lekker met je voeten in het zand. Daarom gaan wij graag naar strandpaviljoen De Staat. Je vindt De Staat bij strandafslag 10.

IMG_1432
Helaas hebben we niet iedere dag de tijd om ergens uitgebreid te gaan zitten. Daarom drinken we onze koffie soms gewoon op de fiets. Deze cappuccino to go kochten we bij Club Vers.

IMG_2405
Aangezien Brasserie Meys op een steenworp afstand van ons huis ligt, drinken we hier graag een kopje op hun zonnige terras.

IMG_1596
Koffie werkt ook goed als beloning. Zo is ons uurtje bootcamp in de Haagse Paleistuinen goed vol te houden. We weten dat we erna kunnen bijkomen op het terras van een van de huidige Haagse hotspots, Pistache café. Mét cappuccino natuurlijk.

IMG_2075
Van latte macchiato tot warme chocomel, keus genoeg en nog gratis ook! Toch zijn wij als koffiesnobs niet onder de indruk van dit hippe apparaat op kantoor. En veel van de collega’s blijkbaar ook niet. Er wordt zelfs geld ingezameld om een Nespresso op de werkvloer te krijgen.Binnen (6)

Koffie?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *