December is de cadeaumaand bij uitstek. Wij vinden het niet altijd even makkelijk om een persoonlijk lijstje met originele wensen te bedenken. Laat staan iets aparts voor een ander te kopen. En uiteindelijk wil iedereen tóch het verrassendste pakje van de avond uitpakken. We zijn met de uitdaging aan de slag gegaan om vijf niet alledaagse cadeau’s te verzamelen. Die leuk zijn om te geven én te krijgen. Nog een idee? Vul ze gerust aan in de comments.

fullsizerender-44
Wijntje 
Een wijnglas voor de echte liefhebber. Hier kan je de hele avond mee zoet zijn. Er past namelijk een héle fles wijn in. Maar je kunt hem natuurlijk ook als karaf gebruiken. Wij hebben vriendin Janneke er in ieder geval heel blij mee gemaakt.
€22,95

fullsizerender-45
Nooit genoeg kaarten

Wij hebben altijd al een zwak gehad voor kaartjes. Het liefst sturen we nog altijd old school met de hand geschreven exemplaren. Maar het komt toch regelmatig voor dat we nét het juiste kaartje niet bij de hand hebben. Met de box van De wereld van Snor (alleen die naam is al leuk) heb je voortaan altijd voor iedere moment een kaartje in huis. Tussen de 100 kaartjes vind je altijd een passend exemplaar. Echt een geval wil ik hebben.
Kus Kus en 99 andere kaarten, €19,99
green-lifestyle-store-plant-coffea-arabica-in-weck
Geen water nodig 
Leuk hoor al die planten in huis. Maar wat is het altijd weer jammer als de helft na een paar weken enkel nog bruine blaadjes heeft. Op een of andere manier staat planten water geven hoog op het lijstje met dingen die we vergeten. Dankzij growing concepts kan iedereen groen in huis hebben wat ook nog eens blijft leven. Deze planten hoef je namelijk maar eens per jaar water te geven. Eens per jaar. En zeg nu zelf, deze weckpot is echt een aanwinst voor je woonkamer.
€39,95

btl_partner_web-600x500
Broodtrommelliefde

Een creatieve suggestie voor alle vrouwen die dagelijks de boterhammen van hun man smeren en in een ouderwetse broodtrommel doen (bestaan ze nog, die vrouwen….?)
We zijn hard aan het bedenken of we ze ook op een andere manier kunnen geven? Deze kaartjes vol lieve (en ook nuttige) teksten zijn véél leuker dan een whats appje. Maar brood smeren doen we niet. Sorry mannen! 🙂 Voor in de broodtrommel van kinderen hebben ze trouwens ook leuke exemplaren.
Broodtrommelliefde, €14,95 

Den Haag houd je warm
Met deze sjaal met plattegrond van Den Haag (incl. pins voor favoriete plekken) kan je wat ons betreft heel goed aankomen.

Den Haag 100% modal cashmere


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *