Het is zomer en dan willen we niets liever dan naar buiten. Van het mooie weer en de natuur genieten. Om haar liefde voor eten & de natuur een invulling te geven bedacht Aafke: Buitenontbijtjes. Zodat we in alle rust aan onze (werk)dag kunnen beginnen.

Elke dag is er een Buitenontbijtje op een mooie groene locatie in Den Haag. Nadat je online een van de 10 felbegeerde plekjes hebt gereserveerd, hoef je alleen maar wakker te worden en te komen. Wij starten onze werkdag al vroeg in het Haagse Bos. Op misschien wel de zonnigste ochtend van het jaar. Wat is dit fijn!

Buitenontbijtje

BuitenontbijtjeBij aankomst worden we enthousiast ontvangen met een houten krat die later als tafel dient. Het ontbijtje komt uit een speciaal ontworpen fietskar die is voorzien van koelbox en watertankje. De exclusieve rollstoellen zorgen ervoor dat je heerlijk zit en in no time op gaat in de natuur. Als we een fijn plekje hebben gevonden, krijgen we een volledig zelfgemaakt, vers en gezond ontbijtje.

In alle rust

Een kleine escape aan de stad en het dagelijkse drukke leven. Even niet nadenken, even niets hoeven. Het leven was om 8:00 uur ‘s ochtends nog nooit zo relaxt. En dat aan het begin van een drukke werkdag.

Iedereen die buiten wil ontbijten, laat zich verrassen. Wat je wordt voorgeschoteld, weet je pas als je er bent. Elke dag is namelijk anders, het eten dus ook. Wat je wel weet, is dat uit liefde voor jou en de natuur alle ontbijtjes 80% plantaardig zijn. Kies voor de ontbijtpot of een ontbijtplank, die allebei met koffie of thee en verse jus worden geserveerd.

BuitenontbijtjeWij krijgen een ontbijtplank met kwark incl. verse vruchten, granola en kokosblokjes, zelfgebakken brood met homemade jam, een overheerlijke eierkoek met frambozen, gemberthee en verse jus. De meeste ingrediënten komen van de Haagse markt of kleine, eerlijke ondernemers. Het brood lag een uur eerder nog in de oven.

Dit zijn die bijzondere genietmomenten die je alleen zelf hoeft te pakken. In een papieren zakje krijgen we een healthy tien-uurtje mee voor achter de pc. Op de fiets richting de drukte vragen we ons serieus af waarom we dit niet vaker doen.

Buitenontbijtjes.nl

2 reacties op Deze zomer ontbijten we buiten

  1. En dan ben ik als echte Hollandse natuurlijk erg nieuwsgierig naar de kosten van dit heeeerlijk buitenontbijtje???

    • Nee hoor, voor 15 euro heb je zo’n lekkere plank en voor 10 euro een yoghurt-ontbijtje. Echt de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *