GESLOTEN – Op een steenworp afstand van de Fahrenheitstraat en bij het Goudenregenplein zit Brasserie Beekink & Co. Wij hoorden dat chefkok Sander Beekink hier de sterren van de hemel kookt. Dat hebben we natuurlijk getest!

Franse stijl

Het weer zorgt ervoor dat we het leuke terras moeten overslaan maar gelukkig ziet het er binnen ook gezellig uit. Hier hangt een beetje een Franse bistro sfeer. We worden hartelijk ontvangen en de wijn, het brood en water (in een wel hele leuke karaf) verschijnen op tafel. Zo kunnen wij rustig de zomerkaart bestuderen. Hij is niet zo uitgebreid als het reguliere menu maar toch wordt het kiezen ons lastig gemaakt.

Brasserie Beeking

Vers en dichtbij

Hier wordt alleen gewerkt met verse (biologische) producten die ze zoveel mogelijk in Den Haag inkopen. Je drinkt hier dus een echt Haags Kompaan biertje en de kazen komen bij Ed Boele in de Fahrenheitstraat vandaan. En die aandacht voor het eten proef je. Onze salade eendenborst en garnalenkroketjes gaan op tot de laatste kruimel. Ook de hoofdgerechten falafal en gegrilde zeebaars zijn heerlijk. Tip: als je hier bent vergeet niet die huisgemaakte frietjes te bestellen. We sluiten af met koffie en zijn onder de indruk van de prijs kwaliteit en de aardige serveerster. We horen dat Brasserie Beekink & Co hier sinds 2016 zit. En wij hebben dit tentje nu pas ontdekt…
Brasserie Beekink & Co, Valkenboskade 622

brasserie beeking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *