Om thuis toch een beetje dat restaurantgevoel te krijgen hebben we ons getrakteerd op onze favorieten adresjes. Suzie Q zorgde voor een gevarieerd feestje op tafel. En bij AndermansKeuken laat je de oven het werk doen, met een geweldig resultaat.

AndermansKeuken

Waardering: 5 uit 5.

Een dagje in de stad sluiten we gewoonlijk graag af in AndermansKeuken. Hier toveren ze geweldige lunchgerechten uit de keuken en zonder reservering vind je hier gewoonlijk geen tafeltje. In coronatijd kookt de kok gelukkig gewoon door. Naast klassiekers als pasta, salades en stoofvlees hebben ze ook wekelijks nieuwe specials. De keuze is reuze. Je kan het (koud) thuis laat bezorgen of de gerechten ophalen. Wij waren toe aan wat luxe en namen de halve kreeft als voorafje.

Met onze ogen dicht leek het net alsof we in de Frederiksstraat zaten te eten. Ook de hoofdgerechten vielen in de smaak Een salade krokant gebakken kip met yakitorisaus en mango (€ 15) en Oma’s stoofvlees met groeten en aardappelpuree was super (€20). Hier gaan we zeker nog een keer bestellen.

Andermanskeuken

Suzie Q

Waardering: 5 uit 5.

Ook op de menukaart van Suzie Q valt genoeg te kiezen. Wij laten gewoon bijna alles aanrukken. Sushi, tonijntataki, truffelrisottto, salade en aardappelfrites. De gerechten zien er allemaal top uit en zo smaken ze ook. Op het tasje staat nog een leuke boodschap en de bezorger staat stipt op de gewenste bezorgtijd op de stoep. Van Suzie Q worden we blij!

susyQ
SusieQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *