GESLOTEN | Franse klassiekers in het Belgisch Park. Sindskort heeft Bistro Robert een klein stukje Frankrijk naar Den Haag gehaald. En met succes: onze eerste ervaring bij Bistro Robert is een perfecte culinaire start van het weekend.

Bistro Robert

Voorgerecht: zalm met een twist

Als voorpret spieken we voordat we uit eten gaan altijd al op de online kaart. Vaak gaan we met een top drie naar binnen. Want kiezen is zo makkelijk nog niet. Bistro Robert heeft een nieuwe kaart. Dus de online keuzes zijn anders. Maar wat worden we blij als het voorgerecht met zalm op tafel komt. Die had sowieso op één gestaan.

Ook de kikkerbilletjes, want ja, we zijn toch een beetje op ‘Frans grondgebied’ zijn zeer smaakvol bereid. Dit belooft veel goeds voor het hoofdgerecht.

Bistro Robert

Hoofdgerecht: zeeduivel medaillons met pastinaak-puree

In plaats van een top drie hadden we bij het zien van de kaart wel een top vijf. We houden het voor vandaag op vis en gaan voor de zeeduivel medaillons met pastinaak-puree. Bij de eerste hap zijn we heel enthousiast. En dat blijven we tot de laatste. De vis smaakt alsof hij zo uit de zee is gesprongen en de puree is zo smaakvol dat we er niet over uitgepraat raken.

Bistro Robert
Foto: Bistro Robert

4 x Robert

De naam van deze aanwinst in het Belgisch Park komt voort uit vier generaties Robert’s. Dus je weet nu gelijk hoe de eigenaar heet. We zijn Robert dankbaar. Want het is nu niet zo dat het in Scheveningen barst van de goede restaurants. Plekken waar de sfeer fijn is, de bediening zoals het hoort en het eten gewoon heerlijk. Deze Franse klassieker is echt een aanwinst voor de buurt. We lopen voldaan naar huis.

Bistro Robert, Stevinstraat 126a, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *