Beachclub Raak is de nieuwste strandtent aan de Wassenaarseslag. Hun specialiteit: pizza. Mochten we dat nu nét heel lekker vinden. Er zit dus niets anders op om ze te gaan proeven. We fietsen aan het einde van de zaterdagmiddag een stuk door de duinen met pizza als beloning.

Dit tochtje van Scheveningen naar Wassenaar van een kleine 9 kilometer levert vele mooie gezichten op. We worden onderweg getrakteerd op rondhuppelende konijnen, duinmeertjes en een paar kleine heuveltjes.

IMG_4563
In Wassenaar aangekomen lopen we richting het gloednieuwe Raak. De lievelingskleur van de eigenaar van Raak is hoogstwaarschijnlijk geel. Deze kleur vind je overal terug. Niet direct onze favoriete kleur. Maar ze hebben het zo toegepast dat je er heel vrolijk van wordt. De zomer komt ons tegemoet.
IMG_4549IMG_4554

De kaart barst van de lekkere pizza’s. Wij kiezen die met truffel. Daar kunnen we eigenlijk nooit nee tegen zeggen. In een grote gele oven gaat de pizzabakker aan de slag. Er passen 14 pizza’s tegelijkertijd in de steenoven. Dus de doorloopsnelheid is vrij hoog. Belangrijk voor drukke zomerse dagen. Onze pizza is in ieder geval op tot de laatste hap.
IMG_4557
Als je de strandtent verlaat met zo’n uitzicht is de dag per definitie geslaagd. Beachclub Raak is meer dan enkel lekkere pizza’s. Eigenlijk gewoon een hele goede spot aan zee.
Beachclub Raak, Wassenaarseslag 35, Wassenaar 

1 reactie op Beachclub Raak: pizza’s met zeezicht

  1. Bedankt voor het delen van dit leuke artikel over de beachclub. Ik kijk uit naar de zomer en wil ook graag wat vaker naar het strand gaan in dit seizoen. De pizza’s zien er in ieder geval erg lekker uit! Ik ga deze strandtent in gedachte houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *