Met Pathé @ The Beach zijn we aan het Scheveningse strand een evenement rijker. En wat voor eentje. Want wie wil er nu geen film kijken met de voeten in het zand en een koud drankje in je hand? Als je geluk hebt zie je tussen de scenes door de zon in de zee zakken. Meeuwen maken dankbaar gebruik van je gevallen popcorn. Tegen deze beleving kan geen enkele bioscoopzaal tegenop.

Het The Hague Beach Stadium wordt omgetoverd tot ultieme openluchtbioscoop. En is deze maand het decor voor een tweetal zomerfilms: Baywatch en Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

Voor de première van Baywatch op woensdag 24 mei a.s. kunnen we helemaal geen betere plek bedenken. In gedachte zien wij Pamela Anderson in slow motion in haar rode badpak richting De Pier rennen. Met David Hasselhof (als Mitch Buchannon) er achteraan. Want een beetje fan waren we stiekem wel. Als lieten we dat rennen langs de vloedlijn graag aan de professionals over. We zijn voor even weer terug in de jaren 90. Maar niet voor lang. Want van de nieuwe film willen we straks geen seconde missen.

Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario en Kelly Rohrbach spelen de hoofdrollen in de zomerse actiekomedie van 2017. Met cameo’s van David Hasselhoff en Pamela Anderson. De ervaren strandwacht Mitch Buchannon moet gedwongen samenwerken met de nieuwe rekruut Matt Brody. Ze komen op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

WINACTIE: BAYWATCH @ THE BEACH 
Weet je wat nu zo gaaf is? Wij mogen van Pathé Scheveningen twee vrijkaartjes weggeven voor deze unieke strandbeleving. Jij kunt op vrijdag 26 mei a.s. zelf de nieuwe film bekijken mét zeezicht. Je hoeft hiervoor enkel naar onze Facebookpagina te gaan, een vriend of vriendin te taggen en aan te geven waarom jij hierbij wil zijn. Dinsdag 23 mei a.s. maken we de gelukkige winnaar bekend.

Wil je hier niet op wachten en helemaal zeker zijn van een goede plek in het beachstadium. Bestel vandaag nog hier je kaartje voor Pathe @ the beach. Baywatch draait zowel op woensdag 24 mei (feestelijke première) als op vrijdag 26 mei. Hij start om 21.00 uur:

Voor de ultieme voorpret kan je de trailer vast bekijken. Helaas moet je het zand tussen je tenen er zelf bij bedenken.

Ben jij nu meer een liefhebber van Pirates of de Caribbean (of meer van Johnny Depp)? Lucky you. Want op woensdag 25 en vrijdag 27 mei is Pirates of the Caribbean: Salazar’s revenge te zien op het strand. Ook daarvoor kan je nog kaartjes bestellen.

Pathe @ the beach, The Hague Beach Stadium, Strandweg 4, Scheveningen

Foto’s: Beachstadium en Pathé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.