Niks all you can eat schuur. Barn 47 straalt door de gigantische ramen, chique kroonluchters en bruine chesterfieldbanken de sfeer van een hip pakhuis uit.

Keuzestress
Het concept is eenvoudig: betaal €27,50* en dan kan je zoveel eten als je wilt. Drankjes reken je apart af en worden gewoon aan tafel opgenomen. Alle eettentjes hebben een kok en staan in een u vorm naast elkaar. Dan is het een kwestie van opscheppen. Wij keken onze ogen uit en hadden als snel door dat we nooit alles konden proeven. In de oosterse stand staan viskoekjes, Vietnamese rijstvelloempia’s of currygarnalen op het menu. Trek in een groot stuk vlees? Op naar de houtskoolgrill of rottisserie voor een kippetje. Wij hadden pech wat betreft de pizza oven: die stond uit. Dan maar door naar de saladebar om op de terugweg toch nog even een taco bij het Mexicaanse keukentje weg te grissen. Bij de fishmarket leggen ze een stukje vis voor je op de plaat. Wel een plekje overhouden wat ze hebben heel veel lekkere toetjes. Je kan ook je een eigen softijsje tappen en versieren met sprinkels (hier werden zelfs deze dertigers heel blij van).

Plankje voor de hele tafel
Dat complete families de weg naar Barn47 hebben gevonden begrijpen we wel. De kids kunnen terecht in hun eigen keuken met pannenkoekencarrousel en een ouderwetse snackmuur. Vervolgens kunnen ze uitrazen in de enorme indoorspeeltuin. Wat we ook fijn vonden is dat je bij de koks eenvoudig een plankje voor de hele tafel kan bestellen. Zo kan je van alles wat proeven en is niet iedereen de hele tijd aan de wandel. Op deze plek beleven je kieskeurige moeder, energieke neefje, stijlvolle oma en hongerige broer allemaal een leuke avond. Jammer dat we de DJ die in het weekend staat te draaien hebben gemist maar we schuiven vast weer aan als er een familiefeestje in de agenda staat.
Barn 47, Poeldijkseweg 47 Den Haag

*Prijzen:
Woensdag & donderdag €24,50, Vrijdag t/m zondag €27,50
Kids 4 – 12 jaar €9,50, Kids t/m 3 jaar gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.