The Hague’s Finest hadden we al eerder in de Venestraat gespot. Deze domkoppen hadden het alleen als souvenirwinkel afgedaan. Dus ontdekken we nu pas deze leuke winkel vol producten met een Haagse achtergrond.

Dít maakt Den Haag

De eigenaar en bedenker van deze gezellig winkel is Lex Rijkers Meinen. Hij heeft één belangrijke regel: ‘Alles wat maar neigt naar groen en geel of de Haagse skyline’ komt er niet in.‘ Wat je dan wel vindt? Leuke dingen voor in huis zoals kussentjes, posters, stoelen en kaarsen. Leesvoer, tassen en complete outfits. Maar ze hebben ook heel veel lekkers. Van diepvriespizza’s van Vincenzo’s tot repen chocolade. En wist je dat het populaire verzorgingsmerk Naïf en het wasmiddel Seepje ook Haagse bedrijven zijn? Wij hebben lekker rondgestruind. Vergeet niet de leuke bordjes te lezen, je leert zo gelijk wat over de achtergrond van het product. Online kan je het hele assortiment terugvinden.

Wijn+bier

Wij bleven vooral bij de drank hangen. Vorige maand lanceerde Eiber Bier hun nieuwste creaties: Venijn. Het eigen bier hebben ze gemixt met het restproduct van de Haagse Stadswijngaard. Wijnliefhebbers reageerde al enthousiast op dit brouwsel en het leek ons ook de perfecte combinatie tussen wijn en bier. Helaas zijn er maar 350 flesjes gemaakt en grepen wij op de website mis. Wij waren dan ook door het dolle heen toen we in The Hague’s Finest wat flesjes ontdekten. Dansend met de Venijn stonden we bij de kassa. Binnenkort lees je hier ons oordeel over deze wijn/bier samenwerking. En je begrijpt dat we de grappige toiletrollen ook niet konden laten liggen…
The Hague’s finest, Venestraat 20

Rechts de chique fles Venijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.