Het oog wil ook wat. Deze gedachte is helemaal doorgedrongen bij de marketingmachines van niet-alcoholische drankjes. Het ene flesje ziet er nog aantrekkelijker uit dan het andere. Tijdens een alcoholvrije dag kom je hier goed mee voor de dag. Maar smaken ze ook lekker? Wij kopen zes good looking exemplaren en houden een non- alcoholic proeverij.  

img_3385
Not just an ice tea 

Het gifgroene blikje voorzien van een leeuw is gevuld met icetea. Je proeft slechts een vleugje rooibos en appel. Wij vinden het verfrissend en een welkome afwisseling naast het bubbelwater wat we meestal drinken. Je drinkt ‘slechts’ 62 calorieën, maar wel uit een hip blikje en biologisch. Verder plant Bos voor iedere 2000 blikjes een boom. Dus je maakt ook de wereld een beetje beter. “Bos likes to engage, have fun, give joyful experiences an share a sense of live and living’, dat lukt wat ons betreft goed. Probeer gewoon ook een keer een van de zes smaken.
Marqt > €1,00

img_3394-1
Lemon, lime & mint
No fake stuff. Charlie’s belofte op het groene blikje vol lemon, lime & mint. Dit is weer zo’n mooi exemplaar waarbij de smaak bijna ondergeschikt is. Maar we worden niet teleurgesteld. De beloofde smaken komen écht terug. Een ideaal drankje voor tussendoor. Het blikje moet wat ons betreft wel koud zijn. Het is de 32 calorieën waard.
Marqt > €1,00

Coconut & lime
Brrr…..Dit is misschien geen drankje voor een koude november dag. We proberen het deze zomer nog een keer.
Marqt > €1,00

img_3413-1
Limonade van Nicolas Vahé
Deze fles met limonade moet je gewoon dicht laten en ergens in huis neerzetten. Veel te mooi om op te drinken. Wij zijn fan van zijn minimalistische stijl. Meer van zijn hand zien? Kijk op wonen met lef.
€5,50

fullsizerender-42 img_3388

Bionade 
Biologische limonade is dé trenddrank. Bionade wordt gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen en bevat weinig suiker. Deze variant met kruidensmaak is licht bitter en fruitig. Wij beschrijven het drankje eigenlijk als doodgeslagen alcoholvrij bier. Typisch geval je moet er van houden. Wij kopen het in ieder geval niet nog een keer.
o.a. Albert Heijn ca €1,00

Naturfrisk Lemonade 
Naturfrisk is dan wel weer een lekker dorstlesser. In het vintage flesje zit echte citroenlimonade die veel weg heeft van de good old spa citroen. Hier vind je alleen geen enkele kunstmatige toevoeging. Wel goed schudden voor gebruik. Deze kopen we zeker nog een keertje.
Marqt ca. €1,00

Heb jij nog een favoriet die we een keer moeten proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *