Nu de drukke decembermaand voorbij is durven we ons weer eens in de stad te laten zien. Na een warme trui te hebben gescoord in de Passage is het tijd voor lunch. 

Oude Molstraat

Niet voor niks is de Oude Molstraat één van onze favoriete plekjes. Wist je dat het tot één van de oudste straten van de stad behoort? Het was vroeger een duinpad, dat is nog steeds te zien aan z’n kronkelende vorm. Wij lopen hier altijd graag doorheen vooral omdat het hier stikt van de gezellige restaurantjes en cafés. Wij kiezen vandaag voor De Twee Heeren. Hier zwaaien dezelfde eigenaren als Palmette met de scepter dus dat belooft veel goeds.

Klassieke sfeer

Verwacht hier geen hippe styling en een menukaart vol superfoods. Hier eet je in een typische cafésfeer, gerechten met een Frans tintje. De kaart wisselt met de seizoenen mee. De burger van het tafeltje naast ons ziet er geweldig uit maar wij zijn erg blij met onze keuzes. We eten een smashed avocado met bacon, ei en Parmezaan & een clubsandwich met kip, bacon, truffel-eiersalade, tomaat en sla. Gewoon goede broodjes en met een gemiddelde prijs van €8,50 waar voor je geld.

Cocktails

We lezen dat je hier ook voor cocktails aan het juiste adres bent. En op de dinerkaart zien we ook genoeg lekkers staan (pompoenrisotto, heilbot, steak). Je stelt hier je eigen 3-gangendiner samen voor 27,50. Deze twee dames waren bij De twee heren in goede handen. Grote kans dat ze ons hier snel terugzien…
De Twee Heeren, Oude Molstraat 6 Den Haag

De twee Heeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *