Einde strandseizoen betekende tot voor kort ook het einde van goede koffiespots. Hier is tot ons grote plezier verandering in gekomen. Het hele jaar door kan je in Scheveningen bij 5 fijne koffietentjes terecht. En bij allemaal hebben ze ook héle lekkere taartjes!

1. Tigershark

Tigershark

Eigenaar Vincent voelde haarfijn aan dat er in Scheveningen grote behoefte is aan een goede koffiespot. Hij combineerde onlangs twee van zijn passies: surfen en goede koffie. Bij Tigershark hangt een ongedwongen sfeer. Er zijn verschillende zitjes waar je van goede koffie kunt genieten. En voor de surffanaten: met een -droog- wetsuit aan ben je ook van harte welkom.

Tigershark, Badhuisstraat 114, Scheveningen

2. Nog een bakkie

Nog een bakkie

Nog een bakkie is een brandnew retro hotspot. De eigenaresse heeft al haar ervaring als etaleuse gebruikt om haar droom, een eigen koffietentje in ’60 stijl te verwezenlijken. En of dat gelukt is. En niet onbelangrijk: prima koffie!

Nog een bakkie, Stevinstraat 109, Scheveningen

3. Zandt – GESLOTEN

Zandt

We hebben de cappuccino en taart van Zandt inmiddels al meerdere malen geproefd. Keer op keer verlaten we deze plek met een goed gevoel. Dit is echt zo’n plekje wat je kunt bestempelen als aanwinst voor de buurt.

Zandt, Stevinstraat 170, Scheveningen

4. Greens

Greens

Bij Greens drink je je koffie in een hypermoderne kas. Om je heen is het groen, groener, groenst. De koffie is biologisch en de taart zelf gebakken.

Greens in the park, Kapelweg 18, Scheveningen

5. Perfect pastry – GESLOTEN

Perfect Pastry

Bij Perfect Pastry kan je terecht voor taarten van zeer hoog niveau. Je kunt deze lekkernijen hier bestellen voor gelegenheden als bruiloften en verjaardagen. Sindskort is Perfect Pastry ook een plek waar je even een kopje koffie kunt drinken. En er natuurlijk een cupcake bij kunt bestellen. Voor een instaproof bloemenwand.

Perfect Pastry, Gentsestraat 13, Scheveningen

2 reacties op 5 x koffie in Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *