Een daghap om de hoek, luxe aan de haven, met uitzicht op de Tweede Kamer en een overheerlijke pizza. We hebben weer vertrouwde en voor ons onbekende restaurantjes in Den Haag bezocht. Want regelmatig uit eten hoort er wat ons betreft helemaal bij. We houden ervan. Weer een nieuw lijstje met vier tips. Voor ieder wat wils. Wat de reden ook is, er zit er altijd eentje voor je tussen. 

Daghap om de hoek
Op een slordige 200 meter vanaf onze huizen vind je café de Sien. Een echte buurtkroeg met een kaart van maximaal 1 A4. Dus geen keuzestress. Hét excuus als je geen zin hebt om te koken. Voor nog geen €10 heb je al een lekkere daghap. Wij kozen de falafel. Het ziet eruit als bitterballen op een broodje, maar wat is het lekker. Je snapt het al. Wij laten hen vaker voor ons koken.
Antonie Heinsiusstraat 39, Den Haag 

IMG_0139Pizza is always a good idea
We stonden aan de start van de City Pier City. En ja, dan moet je de avond ervoor pasta eten. Dus op naar de pizzeria. We kozen voor Isola Sardena. Een pizzeria in Scheveningen waar ze begrijpen hoe je lekkere pizza’s moet maken. Onze pizza parma met extra gorgonzola is helemaal op gegaan. Maar ook de ravioli al tortuffo is héél lekker. En wedden dat we hierdoor heel soepel hebben hardgelopen. Zin in een romantisch diner voor twee? Ga hier dan niet heen. Ben je met een wat groter gezelschap, perfect!
Keizerstraat 18, Den Haag

FullSizeRenderVerwennerij aan de haven
Valt er iets te vieren? Grote kans dat je ons in Waterproef aantreft. Uitkijkend over de haven heb je gegarandeerd een heerlijk avondje uit. Wij kozen voor het menuutje en kregen tartaar van roodbaars, eendenborst en perenbavarois. En ja, het was nog lekkerder dan we dachten. Inmiddels is er een nieuwe maand aangebroken en krijg je dit menu voor €39,50.

Over de wijn hoef je je zeker geen zorgen te maken. Hun sommelier sleept de ene na de andere prijs in de wacht en behoort tot de beste van de wereld. Wij hopen snel die 250 Facebook fans te bereiken, weet jij waar we dit gaan vieren…
Doctor Lelykade 25-27, Den Haag 

e2fb28b9-2dcd-4765-b088-0b8962007f01Uitzicht op Tweede Kamer 
Aan het Plein barst het van de eettentjes. Barlow is onze favoriet. Hier kan je prima starten met een drankje aan de bar. En daarna tóch nog aan tafel gaan. Met een aantal vriendinnen hebben wij bij hen een heerlijke avond gehad. De burgers waren bij ons favoriet. We werden zeker niet teleurgesteld. Als je met een grotere groep bent is van te voren reserveren wel handig. Barlow is niet alleen bij ons populair. Begin april wordt broertje Jamey Bennet geopend. We houden het in de gaten.
Plein 15-16, Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *