Omdat het niet altijd wine o’ clock kan zijn hebben we drie leuke gadgets gevonden. Wat dacht je van lippenstift in de vorm (en smaak) van wijn en échte wine gums?

wijnSlokje lippenstift
Zoek je het perfecte excuus om overdag ook een fles wijn aan je lippen te zetten? Dan is de lippenstift Wine Lip Tints van het Koreaanse merk Château Labiotte jouw perfecte match. Ze zien er uit als mini wijnflesjes en smaken naar rode wijn! Ze bevatten ook het wijnextract sepivinol, wat zorgt voor goed gehydrateerde lippen.
De Wine Lip Tints kun je via deze site bestellen en kosten €15,95 per stuk.

FullSizeRenderEchte wine gums
Wie dit heeft bedacht is geniaal. De bekende Winegums maar dan met een wijnsmaak. Wij kochten ons doosje winegums bij De Bijenkorf. De snoepjes hebben de vorm van een druiventros en smaken inderdaad echt naar wijn! De Chardonnay is onze favoriet al hapt de Merlot ook lekker weg. Geen zorgen, de winegums zijn alcoholvrij en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen. En kinderen moeten hier niks van hebben dus eindelijk snoep wat je niet hoeft te verstoppen.
Deze twee doosjes koop je samen voor €14,95

FullSizeRenderMet een boodschap
Zolang die zwoele zomeravonden uitblijven zitten wij op de bank te Netflixen mét onze splinternieuwe sokken aan. Op de onderkant staat de boodschap: ‘If you can read this bring me a glass of wine’ . Als wij onze voet in de lucht steken weten onze mannen al hoe laat het is en sjokken ze naar de keuken (Oké, ze werken nog niet helemaal mee maar we blijven het proberen). Je bestelt ze via Grab Your Passion, een website boordevol leuke gadgets en hebbedingetjes.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.