We hebben het afgelopen dagen zeker niet thuisgezeten. Heerlijk gegeten op hét terras van Den Haag en een nieuwe dinerspot ontdekt. De kans is groot dat je ons hier binnenkort weer kan spotten:


Het beste terras van Den Haag?
Al weken prijkt het terras van Room in de terrassentest van het AD op de eerste plek. Zullen ze aan het eind van het seizoen de eerste plaats vasthouden? Aangezien wij nieuwsgierig waren of die eerste plek terecht is, gingen wij borrelen op het Anna Paulownaplein. Je zit op dit pleintje inderdaad prima en door de andere horecatentjes is het een gezellige bedoening. Het is dat we daarna nog een andere afspraak hadden, anders waren we zeker blijven zitten om de dinerkaart uit te testen. De wijn en de locatie zijn in ieder geval goedgekeurd. Wist je dat wij ook in het AD testteam zaten? Wij hebben BLIJ getest en hoe dat beviel las je in de krant of hier.

FullSizeRenderDenneweg diner
Als we iets te vieren hebben schuiven we graag aan bij restaurant Dekxels. Voor 26,50 euro kies je 3 gerechtjes plus een toetje uit en aangezien er alleen maar lekkere hapjes op de kaart staan was het kiezen nog een lastige keus. Maar alles wat op tafel verscheen was heerlijk. De open keuken en het aardige meisje in de bediening maakt je avondje uit helemaal compleet. En handig: de menukaart hangt gewoon aan de muur.
Dex

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *