De afgelopen dagen waren we druk, druk, druk. Zelfs zo druk dat we niet eens langs het luchtkussenfestival (van 5 t/m 7 mei in het Haagse Huygenspark) zijn geweest. Dit terwijl het hoog op het to do lijstje stond. Hier mochten volwassenen eindelijk weer eens losgaan op een springkussen om je weer even 12 te voelen. Vooral de Big Air, een sprong van 10 meter de diepte in, zagen we wel zitten om daarna neer te ploffen bij de vele barretjes en foodtrucks. Gelukkig voor ons komt er een herkansing aan, het Rotterdamse Museumpark is 4 & 5 juni aan de beurt.

Waarmee we dan zo druk waren vraag je je nu natuurlijk af. Oké lang niet zo avontuurlijk maar oh zo mooi: de Japanse tuin. Op landgoed Clingendael is deze bijzondere plek slechts acht weken per jaar geopend. Dus al die speciale bloemen en planten moesten we natuurlijk even bekijken in het zonnetje. Wil je ook een kijkje nemen? Dat kan nog t/m zondag 12 juni.
IMG_1234Verder lagen we net als de rest van Nederland op het strand. De huiswijn van beachclub Fonk beviel prima dus die gaan we vaker drinken.
IMG_0740

Omdat we grote fans zijn van de serie House of Cards zaten we klaar voor de beoogde opvolger Marseille. In deze Franstalige Netflixserie is de groezelige havenstad het strijdtoneel van twee politieke rivalen die er alles voor over hebben om de macht te grijpen. Robert Taro (Gerard Depardieu) is al 25 jaar burgemeester van de stad en wordt gedwongen de strijd aan te gaan met zijn voormalig protégé en aangewezen opvolger Lucas Barrès. Wat volgt zijn acht afleveringen vol geweld, corruptie, seks en verraad. Zo goed als House of Cards was het niet maar we waren na 2 dagen al bij aflevering 6 aanbeland…

Tot slot waren we bezig met de voorbereidingen op het kampeerseizoen. Ja, je leest het goed, kamperen is weer hot. Dus wij kunnen niet achterblijven. Svenja ging al met de camper op pad en dit weekend gaan we gezamenlijk de Brabantse boslucht inademen. We blijven het hele pinksterweekend. Hoe dit beviel en wat we precies gaan doen, lees je in een volgende blog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *