Heb je nog wat lege plekken in je agenda? Mooi! Wij hebben sportieve, culinaire en culture tips voor jullie verzameld. En ver hoef je er niet voor te reizen, ze zijn allemaal in Den Haag.

Wandelen voor wijn
In één middag 7 nieuwe restaurantjes ontdekken? Dat kan tijdens de Wijn Spijs wandeling in Scheveningen. In elk restaurant krijg je een hapje met een bijpassend wijntje. En dan loop je weer naar de volgende locatie. De route is op 7 april: het gouden kalf, Lemongrass, Mero, Cottontree Mer, De Dagvisser, Spice Beach club en je eindigt bij Tasca of de Dis.
Er zijn nog kaarten (€57.50) verkrijgbaar.
17 april
wijn

Muziek op de Pier
De Scheveningse Pier is na de flinke opknapbeurt weer een hotspot geworden. Muziekliefhebbers moeten volgend weekend zeker een kijkje nemen dan is het Jazz Dayz at Sea. Vanaf vier verschillende podia hoor je de leukste bandjes. En aan de drankjes en street food kraampjes is ook gedacht. Let the music play and enjoy the day!
19 & 20 maart

Alleen voor lachebekjes
Voor echte stand up comedy ga je gewoon naar theater PePijn. Dit avondje lachen is elke 1e donderdagavond van de maand. Op 7 april maken Berit Companjen, Hans Gommer, Ruud Smulders, Felix Heezemans en Vanessa Jorissen je aan het lachen. En voor dit culturele uitje betaal je slechts een tientje.
Kom langs als je durft

Net als vroeger
Nooit gedacht dat we bowlen als tip zouden geven maar het was dan al weer 15 jaar geleden dat we voor het laatst op de baan stonden. Inmiddels zijn de tijden veranderd. Op een stormachtige zondagmiddag belanden we in het bowlingcentrum Scheveningen en hadden door de high-tech banen een topmiddag. Zo kan je met vrienden op een andere baan chatten, je drankjes bestel je via de computer en op het scorescherm komen allemaal leuke weetjes voorbij. En wachten op je bal is er ook niet meer bij, voor je volgende gooi is hij alweer gearriveerd. Helaas zijn die schoenen nog even hip als vroeger…
FullSizeRender (14)

Niet vies van modder
Klimmen over muren, springen van grote hoogte en tijgeren door de modder. Klinkt dit als muziek in je oren? Goed nieuws, na Haarlemmermeer, Biddinghuizen en Weeze komt Mud Masters 25 juni naar Scheveningen. Je legt op het strand een hindernisparcours af dat is gebaseerd op een echte mariniersstormbanen. Onze vriendin Janneke heeft zich al inschreven, wij twijfelen nog (al die modder..). Jij niet? inschrijven kan hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *