Zit jij vanavond ook klaar voor de RTL4-serie Helemaal het Einde? De familie Pos is onze favoriet, zij bouwen in het Chileense Santiago aan een wijnimperium. En hun flesje Familie Pos Collection is vorige week in Den Haag gearriveerd…

Zoals Stefan & Ilona Pos, beter bekend als ‘de Posjes’ van het televisieprogramma ‘Helemaal het einde’ zeggen: wijn is lekker. Of niet. Wij zijn stiekem dan wel heel nieuwsgierig naar de veelbesproken bubbels die zij van Chili naar Nederland verschepen onder de naam ‘Familie Pos Collection’. In het programma kan je zien dat het containerschip met hun flessen de nodige vertraging had maar onze fles arriveerde vorige week in Den Haag. De zon scheen dus de fles mocht gelijk mee naar het park. Het duurt dan ook niet lang dat de kurk eraf vliegt en we de Chileense gestampte druiven proeven. De bubbels zijn inderdaad lekker. Maar meer ook niet. Gewoon een prima bubbel voor bij een picknick in het park of om je weekend mee te beginnen. Voor €9,99 bestel  je een losse fles.

Creatief met je kurk
De weggesprongen kurk hebben we na een kleine zoektocht in het gras weer terug gevonden. Want die krijgt een tweede leven en wordt namelijk omgetoverd tot aap. ‘Pin your cork to life’ vinden wij een goede vondst. Daarnaast is het ook gewoon leuk om – bij een fles wijn- cadeau te geven. Hebben? je bestelt hem hier:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.