Ons voornemen om een tijdje gezond(er) te eten lukt best goed. Doordeweeks dan. In het weekend barst het van de momenten waar we geen weerstand aan willen bieden. Er zit niets anders op om dat te accepteren. Dus kijken we tevreden terug op een zeer gezellig (food)weekend uit trucks. En dat we dit jaar nog een aantal keer op herhaling gaan is 100% zeker.

IMG_0990IMG_0967 IMG_0985IMG_0968
Festival Dorst
Festival Dorst is dit jaar debutant in het Haagse Westbroekpark. Het rondreizende wijn -en speciaal bierfestival lijkt wel op ons lijf geschreven. Met ons plastic wijnglas in de hand testen we verschillende onbekende en oude bekende wijntjes. Die we met vrienden opdrinken aan een houten picknickbank in de zon. Een betere start van het weekend kunnen we niet bedenken. Wijntje?IMG_0994 IMG_1006
FullSizeRender (8) FullSizeRender (9)
Ooit gehoord van de wijn-spijs combinatie van tapas, friet, pizza en bitterballen? Zelf verzonnen 🙂

Heb je Festival Dorst gemist? Ze reizen deze zomer nog naar Den Bosch en Utrecht. Ons vind je in september in ieder geval weer op dezelfde plek bij hun zusje, Trek.

IMG_1008 FullSizeRender (10)

IMG_1032 IMG_1031
Le Bric a brac
Van foodtrucks naar volgestouwde trucks. We rijden naar Le Bric a brac. En dan wel brac met een c. Bij festival Dorst hebben we enkel geproefd (?!). Dus brak met een k blijft netjes uit. In Vuren vind je in het bos een rommelmarkt in Franse stijl die het allemaal heeft: tussen kunst en kitch, vintage en brocante. Maar stiekem ook heel veel oude zooi. Wij struinen een paar uur langs de kilometer met kraampjes, openstaande kofferbakken en omgebouwde caravans en gaan met nagenoeg lege handen, maar geïnspireerd weer naar huis. Maar niet voordat we zijn gestopt bij een foodtruck, De Tostibus. Meneertje Appeltaart weten we net te weerstaan.
IMG_1013IMG_1030

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *