Ben je vegetariër? Stop maar met lezen. Bij Cru draait alles om goed vlees. En dat weten ze geweldig te bereiden.

Top tafeltje

Dankzij premier Rutte en de Franse president Macron werden opeens alle ogen op dit restaurant in de Badhuisstraat gericht. De twee bespraken in Cru over een Covid EU-herstelfonds van 750 miljard euro. Wij belanden op dezelfde plek waar de heren destijds zaten al haalt ons bezoekje niet de kranten. Vanaf deze plek kan je de open keuken goed in de gaten houden en we zien de kok letterlijk achter ons de vleesgrill in bedwang houden. Al zijn we minder te spreken over de messen en andere huiveringwekkende attributen die recht boven ons hoofd bungelen.

cru
cru

Feest voor carnivoren

Wij beginnen onze avond met bordje pata negra en brood van Meneer Leffers. Zo kunnen we rustig de kaart bestuderen. We zien zes voorgerechten en vier hoofdgerechten op de kaart staan en besluiten met vis te beginnen. En dat blijkt een goede keuze. De hamachi en krab smaken geweldig. De eigenaar van dit restaurant heeft ook VleeschHouwerij CRU, zij leveren al jaren wild en exclusief vlees aan de Haagse horeca. Dus je begrijpt dat we voor het hoofdgerecht vol voor vlees gaan. En ja hoor, de Edelhert rugfilet van de Veluwe en de Tournedos Rossini smaken geweldig. En vergeet vooral niet de heerlijke friet te bestellen. We sluiten de avond af met goede koffie en een chocoladetaartje om te delen.

cru

Ook complimenten voor de vriendelijke bediening. En aangezien de kaart regelmatig wisselt zijn we van plan om Cru snel weer een bezoekje te brengen.
CRU, Badhuisstraat 230, Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *