Niet dat wij van die jaloerse types zijn, maar wat zou het leuk zijn om:

Een geweldige werkgarderobe te hebben. In de serie Suits zien de vrouwen er op de werkvloer altijd goed gekleed uit. Waar halen ze dat simpele jurkje, modieuze shirtje en leuke tasje toch vandaan? En willen ze dan gelijk hun nagellak-geheim met ons delen? Het zou leuk zijn als eens alle tien de vingers het einde van de dag haalt…

Een wijnkaart lezen. Als je huiswijn bestelt kom je natuurlijk niet als een kenner over. Onze tactiek is: we tellen vijf euro bij de huiswijn op, die fles zal wel goed zijn. Resultaten uit het verleden bewijzen dat dit niet werkt. Gelukkig staan we hier niet alleen in

Zo te kunnen dansen:


Vrienden, familie en het argeloze uitgaanspubliek weet dat onze dansmoves nooit met de maat van de muziek overeenkomen.

Wel tijdig concertkaartjes kopen. Waarom weten wij pas bij het lezen van de geweldige concertrecensie dat er een superster in het land was. Wacht, komt U2 niet optreden?

U2

Na maanden Funda afspeuren dat droomhuis vinden. Vervolgens lukt het je de andere geïnteresseerden te slim af te zijn. Aftellen naar dé overdrachtsdatum en dan heb je de nieuwe sleutel. (Hallo, Eel!)  Heerlijk zo’n nieuwe start! (we zijn overigens niet jaloers op de bijbehorende klus-, schoonmaak- en verhuisellende).

Altijd de juiste woorden weten te vinden. Een collega in de sauna tegenkomen, een vriendin troosten na het verliezen van haar kat. Uhm… We zijn sterren om dan juist een zinloze opmerking te maken. Ook hier hebben meer mensen last van:

IMG_6927

3 reacties op Waarom lukt ons dat niet?

  1. Wat zou het leuk zijn om….. Op de eerste zomerdagen strak en mooi bruin op het strand te verschijnen?
    Er zijn mensen die dat wel lukt! “Werken jullie niet ofzo?” zijn mijn gedachten direct.
    Misschien toch jaloers 🙂

    Leuke blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *